Wysłany: 20 Październik 2007, 17:12 DZIEŃ DOBRY I PYTANKO MAŁE
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM.JESTEM TU PIERWSZY RAZ I CHCIAŁAM SIĘ PRZYWITAĆ Z WSZYSTKIMI BARDZO CIEPŁO BO U MNIE ZA OKNEM BARDZO ZIMNO.PRZY OKAZJI CHCĘ ZAPYTAĆ O KWIATKA POTOCZNIE NAZYWAJĄ GO SELEUM - TAK MI POWIEDZIAŁA PANI W KWIACIARNI , JA JEDNAK NIE SĄDZE ŻE JEST TO POPRAWNA NAZWA BO NIE UMIEM SIĘ DOWIEDZIEC NA JEGO TEMAT NICZEGO.DOSTAŁAM GO JAKIS CZAS TEMU I PRZYDAŁOBY SIĘ W KOŃCU DOWIEDZIE CO I JAK Z NIM JEST.ROŚNIE NIBY NORMALNIE ALE NIGDY NIC NIE WIADOMO.JEST DUŻY ,NAWET BARDZO DUŻY.LIŚCIE MA PODOBNE DO MONSTERY JEDNAK TO NIE ONA.NO CHYBA ŻE JAKAŚ JEJ ODMIANA JEŚLI TAKOWE ISTNIEJĄ.NIESTETY NIE UMIEM WKLEIĆ WAM JEGO ZDJĘCIA I MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE JAK MAM POSTĘPOWAC Z SANSEWERIĄ.OSTAŁAM KOLEJNĄ OD KOLEŻANKI(CHYBA JUŻ Z TRZECIĄ - WSZYSTKIE WYKOŃCZYŁAM W TRYBIE PRZYSPIESZONYM) I NIE CHCE ŻEBY PODZIELIŁA LOS SWOICH POPRZEDNICZEK.DZIĘKI ZA POMOC I PRZEPRASZAM JEŚLI ZWRACAM SIĘ O NIĄ NIE W TYM DZIALE CO POWINNAM.
Witam Cię serdecznie I małe pytanko? Dlaczego tak krzyczysz? Nie jesteśmy raczej głuche A odpowiedź na pytania dostaniesz na pewno szybciej zamieszczając je o odpowiednich działach. Przejrzyj proszę Forum
no to sie juz poprawiam. i obiecuje ze niebędę więcej - jak nie zapomne o tym. ale do rzeczy- bzika na punkcie ''badyli'' mam kilka dobrych lat. nie tylko tych domowych. tyczy sie to też tych za oknem. nie umiem opiekowac sie kwiatami ''prostymi w obsłudze'' ale za to cudownie mi rosną skrętniki i storczyki mimo iż nie za wiele o nich wiem.