Witam i to bardzo, bardzo serdecznie!!!
Jestem chora na punkcie fiołków najbardziej... inne kwiatki tez kocham ale fiołeczki szczególnie, już nie mogę doczekać się zdjęć. Jak będziesz zamawiać listeczki to można się przyłączyć??
Witaj, Ariadna Podpisuję się pod tym, co już tellerka napisała: będziesz forumowym skarbem
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia... a jest tu kilka takich, które z wrażenia i niecierpliwości... zresztą, niech się same przyznają
Ja również witam bardzo serdecznie i aż się boję zdjęć Twoich fiołków.
Jestem bardzo podatna na zarazy forumowe, a przed zarazą fiołkową chronił mnie trudny dostęp do sadzonek (listków). Jeśli się okaże, że są do zdobycia to już po mnie.
Witam
Miałam ominąć ten wątek, bo od dwóch dni mam migrenę, a przez Was muszę codziennie siedzieć przed komputerem Co ja bym najlepszego zrobiła
Mignęło mi, że fiołkomaniaczka i zaczęłam czytać. Ariadnno, 100 zidentyfikowanych fiołków i to miniatur, ale jazda. Miniatury to przede wszystkim Hszonszcz, ale i ja się zaczynam zarażać. 23 odmiany dużych niezidentyfikowane i 1 szt miniatura. Zrobisz furorę na Naszym forum