Witam wszystkich słonecznie . Wołają na mnie Małgośka. Strasznie lubię roślinki, a zwłaszcza te wyhodowane własnymi siłami. Jestem tu nowa więc gdybym chlapnęła coś nie tak to poprawiajcie,moi mili. Pozdrawiam serdecznie.
Cześć Barbaro! Oczywiście że możesz tak . Udało mi się kiedys wychodować ananaska ale padł biedak (nie wiem czemu, może nie był mi pisany). Od jakiegos czasu obserwuje jak rozwija się daktyl, całkiem ładny juz okaz... Teraz zabrałam sie za pomarańcze ale jeszcze nic nie widać, moze sie wkrótce pokaże, czekam cierpliwie. Pozdrawiam serdecznie.
Milo nam Małgoś, że do nas dołaczyłaś.
Może założ sobie nowy temat w dziale 'Rosliny forumowiczow' (bo chyba raczej parapetowe masz, chyba że sie mylę?) i pokaz swoje kwiatuszki
Pozdrawiam
PS. Zapraszam też do ankiety 'ile mam lat' i i tematu 'nasze zdjęcia'
"Każdy jest takim skrzypkiem na dachu, co próbuje wydobyć ze swych skrzypiec prosty i miły ton, nie skręcając sobie przy tym karku "// Fiddler on the roof