Witaj Ewa Masz dużo roślin na balkonie. Widzę że jest wysoko chyba 4piętro. Nie przeszkadza ci wiatr bo skusiłam się na posadzenie pelargonii bluszczolistnych i nie wiele z nich zostało
Poziomki, aktualnie nie ma owoca do zjedzenia, ale poziomki są dość duże, wielkości ok paznokcia Tu starsza fotka:
Pomidorki, na fotce są jeszcze niestety suche liście, bo jeszcze dziś się nimi nie zajęłam
Tu jedna zaledwie gałązka, a takich gałązek jest kilkadziesiąt
i druga
Tu aksamitki już przekwitające
Wierzba na pniu, po transporcie i przesadzeniu większość liści jej uschło z niewiadomych mi przyczyn.
Poziomki jedne, groszek zielony i posiana papryka.
Tutaj kilka dni temu posadziłam bluszcz, taki z lasu, co to się pnie świetnie po budynkach i drzewach. Nawet się przyjął, ale jeszcze w takim stanie jak widać
mogę Ci jesienią dać datury-sadzonki białej pełnej i pustej, różowej i żółtej, nie umiem ukorzenić szafirowej burzy jak ktoś podpowie to też mogę się podzielić i jeszcze mogę Ci dać wierzbę babilońską