Jaguś, ja Cię pocieszę. Moje bardzo ładnie rosną i passiflorka też. Ale w ostatnim momencie wyjęłam je ze szklarenki i przestawiłam na okno w łazience. Mają tam chłodno i wilgotno.
a mam pytanko zawsze swoją fuksje przechowywałam w piwnicy tam jest małe okno i dobrze przetrwała a teraz tą TEśKA od ciebie boję się wynieś czy nie jest za młoda jeszcze? czy mogę przetrzymac ja w domu w kuchni jest trochę chłodniej?
[quote="smykla1"]TEśKA od ciebie boję się wynieś czy nie jest za młoda jeszcze? [/quote
Bajko Ty moja, a ja myślałam, że ona w przesyłce była tak uszkodzona, że jej już nie ma Ale mi ulżyło- pufffff Myślę, że możesz w kuchni, tylko jak już dobrze się przyjmie to ją będziesz mniej podlewać. MOje fuksje wszystkie jeszcze są na balkonie. Później do garażu powędrują , a parę młodszych zamierzam zrobić próbę i przechować w domu.