Coś w tym stylu. Ta ma wadę nie jest wyłożona styropianem.
Taniej cię wyjdzie poszukać w sklepach i samemu wykonać resztę. Potrzeba ci 5 arkuszy styropianu o 2 cm grubości, folię pod wymiar, ale dość grubą, ręczna piłka do cięcia styropianu, linijka, ołówek i zszywacz tapicerski ze zszywkami. Praca nawet dla kobiety na jedno popołudnie.
Yamaya, po to jest miejsce zamieszkania w profilu, żeby łatwiej móc cos poradzić... więc teraz nie wiem, czy napisac Ci że podobne donice mozesz zobaczyć w IKEI, bo nie wiem gdzie mieszkasz...
Moze pomyśl nad skrzynią z gotową pergolą do niej? Bedziesz miała naturalną, wyższą przegrodę...
Tylko jedna uwaga, ja tak zrobiłam i polecam - przed postawieniem na balkon pomalowałam całość lakierem poliuretanowym przeznaczonym na zewnątrz - wówczas masz ją przez kilka lat w dobrym stanie bez konieczności konserwacji itp.
Właśnie tak planuję zrobić , jest tylko jeden problem że potrzebowałabym pergolę na konkretny wymiar ( szerokość ) ale zobaczymy , będę jeszcze jechała do centrum ogrodniczego w niedzielę , a ty malowałaś tylko pergolę czy całościowo skrzynię też?