moja rośnie na balkonie i wszystko jej sprzyja Nawet pozwoliła bratkom się zasiać w swojej doniczce i rosną w zgodzie
Patrycja przeczytaj od 1wszej strony temat -Sundevilla i poznasz jej wymagania.
Witam! Moja bardzo odchorowała zimę, myślała,że już po niej. Wystawiłam ja do ogrodu i zapomniałam, po pewnym czasie z radością zauważyłam, że puściła nowe pędy i ma juz pączki. Teraz przeczytałam o jej pielęgnacji i nie zaniedbam jej.
_________________ Czasem anioły odlatują, mimo że schowasz im skrzydła pod poduszkę ...
witam w tym roku mam dwie oczywiście czerwone. Co do wysokiej wilgotności czy powinny ją mieć czy nie prawde mówiąc to nie wiem. Ja swoje wstawiłam w doniczkach do ogródka. Podlewam konewką lub wodą prosto z węża. Rosną ślicznie kwitną i chyba im dobrze. Zastanawiam się jakim podlewać je nawozem? Może coś doradzicie prosze dziekuje
Moje też stoją na polu, ale bez podstawek. Aby sie nie zatrzymywała woda- nie lubią "mokrych korzeni". I jak na razie fajnie rosną . Są pączki więc niedługo zakwitną- czerwone i białe.