Jestem szczęśliwą właścicielką sundaville (czerwonej). Przywiózł mi ją mąż z Belgii, gdzieś na przełomie kwietnia-maja. Była malutką sadzonką z kilkoma dużymi pąkami, wyglądała naprawdę uroczo Szybciutko wzięłam się do lektury na jej temat i mogę się pochwalić, że patrząc na nią teraz jestem dumna z jej wydlądu Za kilka dni postaram się zrobić jej zdjęcie i przesłać, bo jest na co popatrzeć. Martwię się tylko okresem zimowym, gdyż dużo się naczytałam, że strasznie ciężko jest ją uchować Mam cichą nadzieję, że będę miała to szczęście i mi się uda - wtedy ze szczęścia kupię sbie drugą - białą lub czerwoną
Witaj Lilla.
Są różne sposoby na zamieszczenie tu zdjęcia.
Jak piszesz posta to na dole masz taki zielony napis "kliknij aby dodać zdjęcie". Wtedy wysyłasz bezpośrednio ze swojego komputera.
Jeśli jesteś zarejestrowana na Fotosiku, wybierasz zdjęcie, które już tam jest, pobierasz (kopiujesz) odpowiedni kod (bądź miniaturka, która otworzy się w pełnym rozmiarze, bądź pełen rozmiar na forum) i wklejasz go w treść postu.
Poćwiczyć można w specjalnym temacie, chyba w Kawiarence.