witajcie ,to ja spróbuję wsiać ,teraz jeszcze ,pierwsze słysze ,,,,ze siejemy jesienią, jestem otwarta ,na wszystkie pomysły ,i ten mi się spodobał ,choć koper wsiałam dużo wcześniej i już wyszedł ,też exsperymentuję,ciekawe co będzie z nim na wiosne
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Przy tych temperaturach koper nie wyjdzie z ziemi, przynajmniej do zimy a wiec nie bedzie mialo co zmarznac
Bynajmniej praktykowalem i to z powodzeniem
zajrzyj tu http://www.poradnikogrodniczy.pl/ozime.php
_________________ Jacuś wam powiem
P O Z D R A W I A M
Co do tej grządki warzywnej- moja znajoma zrobiła też ale w nieodpowiednim miejscu. Słońce popiero ma późnym popołudniem, drzewa wkoło wysokie, rośnie słabo. Wniosek położenie ogródka warzywnego też jest ważne.
_________________ Dopiero przy końcu roboty można poznać, od czego trzeba było zacząć.
Co do tej grządki warzywnej- moja znajoma zrobiła też ale w nieodpowiednim miejscu. Słońce popiero ma późnym popołudniem, drzewa wkoło wysokie, rośnie słabo. Wniosek położenie ogródka warzywnego też jest ważne.
Daj spokoj Joanno w cieniu to mozna uprawiac wszystko poza warzywami chyba ze chodzi o warzywa tzw. naciowe
_________________ Jacuś wam powiem
P O Z D R A W I A M