to dopiero 2,5 miesieczna sadzonka,a kwiat bedzie jeszcze wiekszy,to jeden z tych odmian ogromniastych
fajnie bedzie wygladało jak podrosnie i zakwitnie kilka na raz,wogole nie bedzie widac lisci
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
Kasiu sliczne te twoje hibiskusy, nie ma to jak wdziecznosc okazywana przez roslinki za dobra opieke pieknym kwitnieniem, az sie humor poprawia i zaczyna sie patrzyc na zycie przez rozowe okulary
a ja tak sobie mysle ze za rok to ja nie bede miala juz na nic miejsca mam kilka hibiskusow,ktore z łatwoscia dobija 2,5 metra,jukke,ktora tez rosnie duzo,ale jej to troche czasu zajmie,draceny,papiruskawa arabska,to te z tych wysokich,no i gdzie ja je wszystkie pomieszcze jak urosna do 3 metrow?hibiskusy mi sie marza takie 3 metrowe z mnostwem kwiecia ale gdzie tu jeszcze miejsce na kawe ktora w ciagu dwoch miesiecy urosła mi 23cm na jukke i reszte zielska
no nic trzeba zarabiac na domek z ogrodkiem i ogrodem zimowym
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
Kasiu ten brak miejsca bedzie dla ciebie dobrym dopingiem zeby rozejrzec sie za domkiem, wiec zycze spelnienia marzen, 3 metrowych obficie kwitnacych hibiskusow no i oczywiscie ogromnego domku DWURODZINNEGO ( czesc dla was czesc dla kwiatuszkow )