utnij dosc spory wierzchołek pedu,taki kilku centymetrowy,zaurz koncowke w ukorzeniaczu,strzep nadmiar,przygotuj doniczke,plastikowa lub torfowa-ja preferuje torfowe jub kokosowe,korzenie ladnie przed nie przerastaja i nie trzeba ich wyjmowac z doniczek w razie przesadzania tylko razem z doniczka wsadzic do nowej ziemi. Obrywasz ostatnia pare lsici lub dwie,wsadzasz do włokna kokosowego lub ziemi z piaskiem,nakrywasz szkłem.Minimalnie podlewasz,codziennie zdejmujesz okrycie na kilka minut,czekasz az sie ukorzeni,
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
Popatrz czy jakiś przędziorek tam nie siedzi.... albo.. może za gorąco było? Upały się zaczęły... U mnie w pokoju przez dwa dni temperatura nie spadła poniżej 24C....
hibiskus lubi goraco i słonecznie.Zbyt suche powietrze tez moze sie przyczynic do opadania pakow.Moje zadne nie gubia ale u mnie w pokoju akwarium stoi z deszczownia to wilgotnosc jest duza
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe