http://www.upload.miau.pl/
dokładnie tutaj:wybierasz plik ktory masz na kompie i klikasz wyslij,potem kopiujesz cały link i wstawiasz do wiadomosci poprzedzajac znakami [img]
i konczac [/img]
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
Z tesko, miałam młodą bulwkę ale niestety jest już zaklepana, bo tak to z chęcią bym odstąpiła, ale jak coś znowu wypuści to dam znać.
A to widziałaś http://www.allegro.pl/ite..._kwitnacy_.html
Pozdrawiam Iwona
jeden najprawdopodobniej taki bedzie z cebuli ktora kilka dni temu zakupilam,ok uciekam bo juz jestem spozniona, milego dnia, to forum wciaga
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
Gość
Wysłany: 23 Marzec 2006, 15:41
Dlaczego w moim Tesco takich nie ma? To jest jakaś hybryda papillona, poluję na taką. Moje dopiero od niedawna siedzą w ziemi, powoli wyłażą im pędy kwiatostanowe, pewnie na wielkanoć zakwitną, jeden może już za jakieś półtora tygodnia, taki z karłowatych hybryd. Nie mam niestety aparatu, robiłam w zeszłym roku zdjęcia kamerką internetową, ale jakość okropna, wstydzę się nawet pokazać, w przyszłym miesiącu być może stanę się posiadaczką aparatu cyfrowego, to sobie poszaleję. Takiego jak na tej podanej aukcji allegro mam, zobaczymy czy w tym roku zakwitnie. Niestety na jesieni jak wyciągęłam z doniczek, to pomieszałam cebule i która jest która licho wie.
A i żadna ze mnie pani, po prostu Teresa
Gość
Wysłany: 23 Marzec 2006, 16:38
Dostałam właśnie cebule. Nigdy jeszcze nie udało mi się kupić tak dużych za taką cenę - najczęsciej sprzedawane w sklepach mają trochę powyżej dwudziestu centrymetów w obwodzie, a te o rozmiarze 24-28 są reklamowane jako olbrzymy, moje mają powyżej 31 centymetrów! Fakt, że przesyłka za pobraniem, to koszt większy, ale i tak wychodzi tanio. Zobaczymy czy odmiany będą takie jak w opisie, bo to nie są cebule w "opakowaniach z obrazkiem" jak te sprowadzane z Holandii. Jestem pod wrażeniem. Duże, bez oznak chorób, widać że w zeszłym roku kwitły, u dwóch po dwa pędy kwiatostanowe - już spore.