podłoze jak do innych storczykow czyli kora,mech?czy mniej przepuszczalne?
ta roznica temperatur zawsze dziala,w przypadku moich kaktusow niezmniennie, zawsze kwotna, wszystkie bez wyjatku,a ten storczyk urzekł mnie niesamowicie
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
a ja mam:hibiskusa czerwonego pełnego,(tylko ten sie został-miałam 19 odmian, rozne kolory ale nie przezyły przeprowadzki a było to w zimie...) dracena,zamiokulcas,kliwia,fiołki afrykanskie, cibora,phoenix,asparagus, hoje,abutilion,dizycoteca,juka,kawa arabska,gardenia, hipeastrum kilka kolorow, skrzydłokwiat miniaturka i olbrzymi,sansewiera,cissus,szczawik, ficus pumila,grubosz,maranta,
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
Kasiu roślinki są przepiękne i naprawdę zadbane, widać że masz serce do kwiatów, szczególnie podoba mi się to kwitnące w tym momęcie cymbidium, szczególnie kolorystyka kwiatów, no i ta hoja której nie mam z pofalowanymi liśćmi, miałam okazję ją kupić w Monachium ale kupiłam H. bellę czego nie żałuję , lecz żałuję że nie kupiłam obu.
Wszystkie roślinki są piękne, naprawdę są tak zadbane że miło ogląda się zdjęccia, z zapartym tchem.No i zwierzak też raczej nie narzeka na opiekę, coś mi się zdaje że ma lepiej jak w 6 gwiazdkowym hotelu
Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć . Iwona