Nic, trzymaj podłoże lekko wilgotne i to wszystko. Cebula była przesuszona. Normalnie powinnaś ją kupić w styczniu, lutym. A ona w takich sobie warunkach leżała do maja.
Nic, trzymaj podłoże lekko wilgotne i to wszystko. Cebula była przesuszona. Normalnie powinnaś ją kupić w styczniu, lutym. A ona w takich sobie warunkach leżała do maja.
Potwierdzam. Musi się najpierw "obudzić". Jak przyjdzie pora to zacznie rosnąć.
Mam nadzieję że jej nie zalewasz bo mogła podgnić. Ale na pewno się mylę. Teraz na pewno wypuszcza młode korzenie. Jak się już dobrze ukorzeni to wtedy zaczną rosnąć liście.
To kilka moich roślinek domowych. Niestety nie mogę więcej zamieścić zdjęć ponieważ robione były zwykłym aparatem i nie mam więcej. Jak kupię cyfrowy to będę wklejać nie tylko domowe, ale także zaprezentuje wam dużo odmian róż.
Nie wiem. na razie brakuje forsy. chcę przeznaczyć około 800 zł , których z resztą jeszcze nie mam. Wcale się na tych aparatach nie znam. Chcę tylko taki co by robił zdjęcia z bardzo bliska. Na przykład kolczyki.