Jak się pryska to zasad jest taka, że powinna zostać mgiełka na liściu. Jak oprysk z nich skapuje to można być pewnym że będą oparzone. Nie martw się. Wypuści nowe, zdrowe liście.
PROBLEM JEST POWAZNIEJSZY NIZ MYSLALAM a najgorsze jest to ze niewiem gdzie mam szukac POMOCY i nie potrafie opisac dokladnie co dzieje sie z moim kwiatem!
jest co raz gorzej te "slady jakby po slimaku" sa juz prawie na kazdym lisciu prubowalam je zetrzec ale sie nie da niektore liscie zolkna a na niektorych pod spodem pojawily sie czarne kropki...i na jednym lisciu znow pojawily sie krople(tylko na jednym).PACHIRA WYGLADA CO RAZ GORZEJ MARNIEJE A JA NIEWIEM CO MAM ROBIC?? SZUKAM POMOCY NA FORUM CHOCIAZ NIE POTRAFIE NAWET PROFESJONALNIE OPISAC CO SIE DZIEJE...BLAGAM O RADE
Witam
Proponuje wziasc roslinke i pojsc z nia do najblizszego agrocentrum i zapytac o porade, ja tak czesto robilam, znalazlam osobe naprawde wykwalifikowana ktora zawsze dobrze mi doradzila jak sama nie moglam dac sobie rady.