a ja dostałam wczoraj przesyłkę ze skrętnikami kupionymi na allegro , drogo było, ale myślę że mi się opłaciło, a białego mam obiecanego od Magdy, z tego miejsca serdecznie pozdrawiam Magdę
Róża - jeżeli chcesz zaczekac - to się przypominaj za jakiś czas (niech troche podrosną tak żeby się dało podzielić). Chyba że jesteś chętna podjąć wyzwanie i ukorzenić - to zwinę teściowi liść białego (bo niebieski i różowy to jeszcze maluchy...)
Wiola! Śłiczne! Czy ten "różowy" ma jakieś pofalowane płatki? A ten granatowy prześliczny! Nie pamiętam ale ten nasz niebieski chyba jest jasniejszy.
Chyba będę musiała porobić w domu fotki.
A tak swoją drogą jak na kolejny wątek zapowiadający się zarazowo (postępuje chyba jak hoje, hibiskusy i in.) to mam wrażenie że tu niewiel fotek!
Kobiety (i nie tylko) - za aparaty!
u mnie na fotkach kolorki trochę inne wyszły, może od lampy.. dziś spróbuję bez lampy zrobić, niebieski w rzeczywistości jest wybitnie fioletowy, a różowy jest ciemniejszy i faktycznie pofalowany, wstawiłam inną fotkę w swoim wątku, żeby nie powielać
i wiem (naprawdę! ) że to nieskromne z mojej strony, ale są tak śliczne, że chodząc po mieszkaniu ciągle do nich zaglądam
Kurcze, faktycznie na allegro drogo... ktoś tam podaje link (pewnie do siebie) i jest ładna nawet galeria...
Uwaga, uwaga... powoli zaczyna mnie brać... JAk chcecie się ustrzec to nie wchodźcie na linki z innymi odmianami. Nie biore odpowiedzialności...