witajcie ,Nena strzał w dziesiątkę ,tez przemyśliwałam wkleić swoje "pierdołki",jak mawia mój jedyny , pełno mam tego ze swoich wojarzy podróżniczych i nie tylko ,uwielbiam wszelkie ,wiszace ,i wklejam ,po koleji,swoją kolekcję zdobnicza domową cdn,nastąpi
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Bardzo lubie taki wiszące dzwoneczki różnej maści,jednak boje się clownów
To masz to samo co ja . Na mnie klowny tez jakos odstraszajaco dzialaja
Basiu te pierwsze dzwonki z dzbanuszkiem!!!!!!!! CUDO, jeszcze takich nigdy nie spotkalam, gdzie je kupilas? Widze je u siebie w kuchni
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........
ooo tak, szablony, jestem za szablonami
ostatnio u rodziców w domu w czasie malowania uparłam się na zrobienie szablonu (co prawda takiego delikatnego) i dopięłam swego. Teraz każdy kto przychodzi może podziwia to za dużo powiedziane (ale na prawdę się podoba)
Jak będę u rodziców pstryknę fotkę
Koniecznie!!!! Tutaj szablony tez sa bardzo na czasie, jestem ciekawa jakie maja efekt w praktyce...
Agnieszka Twoj szablon do zludzenia przypomina mi ramki na zdjecia , ktore dzis widzialam w jednym ze sklepow, sliczna byla.
Zaczelam od galazki w prezdpokoju, wiec bede sie narazie trzymac tego pomieszczenia . Jakos preferuje ocynkowane naczynka (tak to chyba mozna nazwac ). No i jeden z moich.....hmmmm ciekawe ile mam swiecznikow? dzis dokupilam dwa nowe , musze je kiedys przeliczyc. Antyramy znajduja sie na gornym pietrze przedpokoju (sama malowalam )