A ja mam nad drzwiami balkonowymi żółte dzwoneczki w kształcie słoneczek, pod sufitem prawie nad łóżkiem wisi indiański łapacz snów przeze mnie zresztą wykonany, na ścianie dwie gitary z czego jedna z wypalonymi przeze mnie "symbolami mojego życia", kilka lampionów samodzielnie wykonanych, na szybach przymocowane motylki z kolorowego brystolu, bukiet papierowych tulipanów w dwóch odcieniach żółtego i niebieskiego i jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę a jak już będę miałą mozliwość wsawienia fotek to pokażę
_________________ "...widzieć pare bobrów, przytulonych nad potokiem,
nie zabijać ich więcej, cieszyc się widokiem,
nie wyjadać ich wnętrzności, nie wchodzic w ich skórę,
w porę zwalczyć instynkt łowcy, wtopić w naturę..."
Ale ja nie wiem kiedy uzbieram na cyfrówkę
Spróbuję pożyczyć kiedyś, będzie napewno szybciej
A co tam pochwalę się
Mam świeczki wysokie w butelkach wciśnięte i lubię jak po brzegach butelki spływa wosk i po czasie robi się taki fajny wzór jak po spływającej magmie z wulkanu i mam takich kilka w różnych kątach mieszkania..
Mam na półeczce butelke - taką małą po alkoholach na jeden łyk - a w niej wrzuciłam piasek przywieziony z nad morza i parę ładnych muszelek i kamyczków - pierw chciałam je ładnie poukładać ale było bardzo ciężko i wkońcu wymieszałam wszystko i powstał naturalny ładnie komponujący się nieład
Mam na półeczce butelke - taką małą po alkoholach na jeden łyk - a w niej wrzuciłam piasek przywieziony z nad morza i parę ładnych muszelek i kamyczków
Tez mam taka jedna...Zawsze jak na nia spogladam marze o paguerze.... , fajnie miec takie "przypominajki"
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........
Ja też lubię takie perdułki a jak jesteśmy gdzieś na wyjeździe to razem z moją drugą połówką robimi desant na butki z pamiątkami i oglądamy wszystko a potem szukamy sami pamiątek naturalnie ukradzionych matce naturze
pajacyk córki,od kolezanki,został u nas ,nie zabrała ,do swojego mieszkania,muszelki z Jarosławca,manierka z wojska ,syna ,na pożegnanie mogli sobie wybrać,aniaołek ,od siostry na któres święta ,juz nie pamiętam
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia