Ja to sobie nawet paczuszke gwozdkow wylacznie dla siebie kupilam, bo moj maz nigdy nie wiedzial gdzie te male sie podzialy
dobrze trafiłaś,i ja nawet młotek sobie kupiłam ,bo nigdy nie wiedział gdzie leży i ma szlaban na dotykanie mojego ,...był w szoku jak zobaczył że kupiłam ,długo chodził ...i głową kręcił
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
dobrze trafiłaś,i ja nawet młotek sobie kupiłam ,bo nigdy nie wiedział gdzie leży i ma szlaban na dotykanie mojego ,...był w szoku jak zobaczył że kupiłam ,długo chodził ...i głową kręcił
jednak swiat jest podobnie poukladany
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........
owszem!! ja też mam własny młotek oraz iście kobiecy niezbędnik - osobiste kleszcze, śrubokręt, pilnik i cały zestaw klejów wszelakich. i to właśnie przy ich użyciu "wyczarowuję" sobie różne kurzozbierajki
takie jak te
na początek - obiecana rama: rzucik ze ścianą oraz zbliżenie faktury
dalej wyciągnięta z piwnicy lampa z abażurem własnego pomysłu (abażur z tego samego materiału zdobi też wiszący żyrandol - tak do kompletu )
i jeszcze moje ulubione kurzozbierajskie kąty
więcej nie wklejam, żeby Was nie zanudzić
_________________ zwykłe i niezwykłe życie Chartów Afgańskich
www.czatyrdach.za.pl
dziękuję bardzo za miłe słowa! moja mama zawsze się śmieje, że jak mnie najdzie "wena" to robię coś z niczego! ale i tak najlepszą minę ma kiedy opisuję jej jakiś nowy pomysł - jak to zrobię i jak będzie wyglądało. zwykle jest dość sceptyczna, ale potem mówi tylko "kurde, babko, nieźle to wygląda"
_________________ zwykłe i niezwykłe życie Chartów Afgańskich
www.czatyrdach.za.pl
i to bardzo nieżle,fajnie ,lubię pomysły ,sama jak mieszkałam u rodziców ,bieda była, to właśnie tak ulepszałam starocie ...nawet przyjaciółka sie nabrała mówiąc "to gdzie kupiłaś,muszę mieć"
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia