Forum Ogrodnicze FloraForum.net - Archiwum wiadomości
Rejestracja i pisanie postów - wyłączone
Do dyskusji zapraszamy do naszego nowego forum

www.floraforum.pl

FloraForum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Coś na poprawę humoru
Autor Wiadomość
inna jagna 
Moderator

Wysłany: 15 Wrzesień 2007, 00:33   

Ursulka, powiedz Twojej kumpeli, że może być moją kumpelą :-) Zresztą Leon też , chyba, że woli być kumplem :mrgreen:
Uwielbiam takie teksty, po prostu cudowne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

::: Najważniejsza z pogód, to pogoda ducha :::

myszorka 

Wysłany: 15 Wrzesień 2007, 10:24   

trans kwiatek hahahaha ale się uśmiałam, uwielbiam to nasze forum :mrgreen:

tellerka 
Moderator

Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 12:22   

Siedzi trzech informatykówi w lodce na srodku jeziora. Polowy nocne, wedki w wodzie, spokój, sielanka, powoli zaczyna sie rozwidniac. Jeden z wedkarzy zagaja:
- Slonce wschodzi.
Drugi mówi:
- Faktycznie, dawno nie widzialem takiego wschodu.
Nagle trzeci wedkarz szybkimi ruchami ramion wypycha dwóch pozostalych z lódki. Ci, przerazeni, machajac goraczkowo rekoma wolaja do pozostalego w lódce:
- Odbilo ci!? Za co?
Ten mówi:
- Pierwszego za offtopic, a drugiego za flooda.
Na to wsciekli wedkarze w wodzie:
- A ty to co, cwaniaczku jeden
Ten w odpowiedzi chwyta za wioslo i wpychajac koncem dwóch pozostalych pod wode mówi:
- A za niepotrzebne dyskusje Ban!

Pozdrawiam :mrgreen:

Aletheia 

Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 14:30   

Hahaha, uśmiałam się :grin:
W pewnej gazecie była piękna opowieść, którą znają wszytskie dzieci o Czerwonym Kaprutku napisana w grypserze więziennej:
Śmigała Krasna Kanioła przez las na chawirę do herodki jareckiej. Tachała ze sobą pół bańki maryśki i skorupiaki. Przyfilował ją git wilk multirecydywa. Czmychnął za nią drapaka i taki jej kit żeni. Gdzie się bujasz lala? Zgredy kazali mi herodce jareckiej szamańska zatachać. Na to wilk szpulasa na chawirę, obszamał herodkę, pier***ął się na kojo i komarunek świruje.
Wjeżdża Krasna Kanioła. A na co ci takie niekiepskie patrzałki? Ażebym mogła gitniej na ciebie filować! A na co ci taka niekiepska kopara? Żebym mogła gitniej do ciebie nawijać! A na co ci takie niekiepskie tryby? Żebym cię mogła gitniej obszamać!
Obszamał wilk Krasną Kaniołę i dalej komaruje. Wtem wjeżdża cwel Gajowy z giwerą na plerach. Pier**** wilkowi fest sznyta na samarze, wytargał herodkę jarecką i Krasną Kaniołę i razem barabanik dykty opalili.

Róża 

Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 14:59   

uwaga! a teraz cos mocnego ;) fragment swietnej komedi :)
http://www.youtube.com/watch?v=w0qokJ8h99E

Dolliania 

Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 21:09   

Aletheia, kawał super, ale się tak nietaktownie zainteresuję - skąd znasz tak dobrze gwarę więzienną?????? :twisted: :twisted: :twisted:

aiszo 
Moderator

Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 22:30   

Dolliania napisał/a:
skąd znasz tak dobrze gwarę więzienną??????

Aletheia napisał/a:
W pewnej gazecie była piękna opowieść

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dolliania 

Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 22:43   

Łoś jestem do kwadratu :oops: :oops: :oops: Aż się zawstydziłam...

ursulka 

Wysłany: 23 Wrzesień 2007, 06:15   

Taka scenka... Synek cały czerwony siedzi na kanapie, tchu mu brakuje i zawstydzony nie wie gdzie ma oczy podziać... A na środku pokoju tatuś wygina na wszystkie strony wyimaginowaną partnerkę, prezentująć synkowi coraz to nowe pozycje... W końcu dziecię nie wytrzymuje i z płaczem mówi: "Tato, ale ja mam na historii Polskę pod zaborami a ty mi miałes tylko wytłumaczyć co to jest najeźdźca ! "

aiszo 
Moderator

Wysłany: 23 Wrzesień 2007, 22:35   

Poszedł Pan Jezus do IPN-u i poprosił o swoją teczkę. Dostał i krzyknął o k..a! Podbiegł szef IPN-u i pyta przerażony:
- Jezu, co się stało?
A Jezus odpowiada:
- A myślałem, że tylko Judasz!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi