witaj Slava, byłam tam zlogowana,jest wspaniale i krytyka forumowiczów także wspaniała .......nie zostawia na tobie suchej nitki ,druzgocąca , dla nowicjusza foto ,zadnych porad ....uciekłam az się kurzyło ze wstydu ,podobnie jest w gazecie pl ,na makro ,musisz być już jako tako fachowcem w foto ,wole w naszym forum ,juz jestem w tym wieku stateczniejszym,i nie chce mi się tak za bardzo uczyć foto ,mam inne pasje ,
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
juz jestem w tym wieku stateczniejszym,i nie chce mi się tak za bardzo uczyć foto ,mam inne pasje ,
Inne pasje, rozumiem...
Ale Zoe, fakt że w duchu podfruwajka, ale podjęła trud nauki i nauczyła się świetnie fotografować! Więc wiekiem ty się nie zasłaniaj
witajcie ,wiek nie ma tak po prawdzie nic do rzeczy ,tylko pociąg do tych spraw,daje chęć szukania wiedzy by to ogarnąć ,i dalej fotografuję,i wiele już odkryłam tricków w aparacie ,co w instrukcji nie jest opisane...ja miałam na myśli logowanie ..do tych fachowców ,nie dorastam im do ...pięt ,a nie mam stalowych już nerw ,by nie przejmowac się krytyką ,zawsze to dołuje
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Zobaczylam "przyjemne z pozytecznym" i calkowicie mnie zauroczylo .....
Nie mam tutaj do dyspozycji tzw. "emotikony", ktora wyrazilaby moje uczucia, ktore wywolalo u mnie to zdjecie...
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........