wygląda na to, że najmniej na komputerze znam się ja no ale mnie wklejania zdjęć w szkole nie uczyli
WNIOSEK: czego nie nauczysz się w szkole, nauczysz się na naszym forum
Dzięki dziewczyny
Ja też dopiero się uczę, więc zapytam o taką rzecz: parę razy miałam okazję wkleić zdjęcie w pozycji horyzontalnej, a powinno być w wertikalnej. Na którym etapie wklejania zdjęcia mam je przekręcić i w jaki sposób?
Też nie jestem orłem w tej dziedzinie ale ja obrabiam zdjęcia w programie Microsoft Office Picture Manager i dopiero wtedy wysyłam na Fotosik. Zdjęcie jest już wtedy odpowiednio przycięte (wykadrowane) i ustawione w odpowiedniej pozycji.
Pewnie jest jeszcze jakiś inny sposób ale ja go nie znam
Zdjęcie trzeba obrócić na etapie obrabiania. Innego wyjścia nie ma. Najczęściej w programach jest polecenie obróć i podany jest o jaki kąt i w którą stronę.
jeśli można potrenować - to ja jako nowicjusz na forum bardzo chętnie zawsze wklejałam zdjęcia przez ImageShack ,ale tutaj w fotosiku widzę ,ze jest możliwość wklejania tylko miniaturki - co mnie bardzo cieszy ,bo stronki się szybciej ładują uwaga próba ...