Zaznacz teks, który chcesz zacytować, po prawej stronie, u góry każdego postu masz takie ikonki ( tam ,gdzie masz między innymi edytuj), naciśnij pierwszy z lewej i masz. Potem enter i możesz pisac dalej
Nie wiedziałam, gdzie umieścić to pytanie. Otóż, gdy otwieram forum i klikam na "zobacz posty nieprzeczytane" i wchodzę w dowolny temat to wyświetla się ostatnia strona tematu oprócz tematu "gdzie te nocne marki ... cz.2 a teraz cz. 3". Tutaj zawsze (od jakiegoś czasu) pojawia się 1 str. i muszę przerzucać na ostatnią - to wkurzające. Czy coś się poprzestawiało? Czy można to naprawić?
Donato, myślę, że to jest jakiś błąd na forum.
Ja mam od dłuższego czasu to samo, tylko z tematem "Co to za roślina cz.3" w dziale "Rośliny w domu". Dlatego gdy widzę, że pojawił się w nim nowy post, od razu wchodzę na ostatnią stronę wątku, żeby niepotrzebnie parę razy nie klikać przewijając kolejne strony...