Avatar wkleiła mi młoda . Ja naprawdę nie bardzo się w tym orientuję. Nawet zdjęcia wklejam "po staremu", jak mnie młoda nauczyła ( nie korzystam z funkcji na forum).
Moja młoda siedzi uwiązana kontraktem w Koszalinie, zamiast wakacji ma dwutygodniowy urlop... a teraz policja zrobiła im nalot na akademiki, pozabierali komputery (nie wszystkim oczywiście) odcięli internet i po zawodach.... zostały nam tylko rozmowy przez telefon
A stara matka musi do wszystkiego dochodzić na zasadzie prób i błędów..............
Dano, jeżeli masz problem ze stopką, to robisz tak: wchodzisz w swój profil(ikonka na górze strony albo pod każdym twoim postem) tam gdzie są twoje dane.... i masz rubrykę podpis. Tam wpisujesz to, co chcesz żeby było jako podpis, następnie klikasz w kółeczko "Tak" i na samym dole zatwierdzasz "Wyślij" i ..................gotowe
Zaraz, zaraz, jak to zrobili nalot na akademik Za moich czasów (matko, jak to brzmi) akademik był eksterytorialny. Milicji ( policji) nie wolno było wejść na ten teren. Nie mówiąc o jakimkolwiek zabraniu jakichkolwiek rzeczy. Gdzie córka studiuje Czyżby prawo się zmieniło