Na Politechnice Koszalińskiej.... Wczoraj nawet na ten temat mówili w wiadomościach.. Ja bliższych szczegółów nie znam, ale studenci byli oburzeni ponieważ zarekwirowano im komputery na których mieli prace magisterskie.... Podobno cała akcja policji odbyła się bez zgody rektora.... Jego nikt nie zapytał o zdanie ... nie mieli czasu
No co Wy wygadujecie!!! Mi wcale nie jest do śmiechu. Przecież to jest zamach na wolność!!! Czy była zgoda prokuratora? Mówienie, że rektor nie był powiadomiony to jest skandal !!!! To jest do wywalczenia w sądzie, nie tylko polskim. To się w głowie nie mieści!!!
Witam.
Ja mam taki problem z wklejaniem zdjęć
Jak wklejam zdjęcia to mi się dublują na Fotosika.Tłumaczono mi że można wklejać z okna i potem z kodu do zdjęcia ale ja nijak nie mogę pojąć o co chodzi .Niedawno dopiero obsługuję komputer i nie wiem jak to zrobić żeby nie dublować zdjęć wchodząc do Fotosika.
Jakby mi mógł ktoś wytłumaczyć ale tak krok po kroku to byłabym bardzo wdzięczna , bo syna nie ma i nie ma mi kto wytłumaczyć .Pozdrawiam serdecznie .Jola