powiedzcie mi kochani, czy ktoś z was nie chce dówch suk huski? TZn czarna jest rasowa, a ruda delikatnie chyba wymieszana. Obie mają niebieskie oczy. Pochodzą z oborrnickiego schroniska. Zabrałam je do siebie tydzień temu i za kilka dni będą sterylizowane.
Do wydania bedę gotowe za jakie trzy tygodnie. W grę wchodzi dom z ogrodem. I bardzo mi zlaeży aby posżły razem. Są bardzo ze sobą związane.
Jeśli ktoś chce więcej zdjeć to napiszcie do mnie na gg 7651229 lub mail hala_@wp.pl
Są piękne, uwielbiam psy północy, miałam Samojeda. Bardzo żałuję, że nie mogę ich wziąć. Niestety mam już trzy psy w domu
Trzymam jednak kciuki za pomyślne zakończenie akcji adopcyjnej.
Byłam dziś w Sopocie na międzynarodowej wystawie kotów.
Konrad zachwycił się main coonami, ja bardzo chciałam zobaczyć ocicata (na żywo, ale nie było ), był za to cudowny bengalski z Rosji ... piękny, no i już prawie kupiliśmy małego burmskiego (był taki piękny, ślicznie wybarwiony), na szczęście w porę utrzymaliśmy na wodzy swoje emocje
Siostra mojej Mufki jest "main coonem" .
Mufka ma 3 siostry - tak różne, że to przechodzi ludzkie pojęcie
"Main coonkę" miałam przyjemność poznać osobiście przy okazji sterylizacji u tej samej vetki - pokazała taki charakter (kocica - nie vetka ), że miałam takie oczy , chociaż wydawało mi się, że już sporo widziałam.
Ale fakt - tyleż szalona co piękna !
Przy okazji - cieszymy się, że podróż przedślubna udana