, to chyba nie ma znaczenia, każda opowiada inną historię, tylko postaci się powtarzają. Ja nie pamiętam od czego zaczynałam, ale nie żałuję zresztą same tytuły nic mi nie mówią - jak jestem w bibliotece to patrzę na okładki - czy już taką książkę czytałam
Famelia ja zaczynałem od "Morderstwa w Orient Expresie" Popularne jest też "I nie było już nikogo" Osobiście polecam: "Pani McGinty nie żyje" Jak powiedziała Monika post wyżej każda książka opowiada osobną historię i nie ma różnicy od której zaczniesz
zoe dla ciebie wszystko ja też lubię czytać moje ulubione autorki to monika szwaja i katarzyna grochola . Kiedy czytałem stateczną i postrzeloną nie mogłem oderwać sie od tej książki uważam że jest ona nie dokończona i monika szwaja powinna ja dokończyć . jestem nudziarą dom na klifie zapiski stanu poważnego to tez znane dla mnie tytuły książek moniki szwai a grocholi to trylogia żaby i anioły i tam parę innych osobowość ćmy upoważniona do szczęścia i zdążyć przed pierwsza gwiazdką to tekst po poprawce
Osobiście najbardziej lubię te, w których występuje Herkules Poirot, ale pozostałe też są wciągające. "Morderstwo w Mezopotamii" - tą wspominam najlepiej