JD już się wcale w temacie nie odzywa Ale powiem Wam, że ja również wieszałam papier NIEPRAWIDŁOWO, bo tak mi lepiej "wyglądało". Twarzą na łazienkę, a nie do ściany - jak z właściwą sobie bystrością zauważa JD.
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.
Ja nagminnie zbieram wszelkiego rodzaju nitki,duperelki pasmanteryjne,koraliki włóczki,kordonki,sznurki,tasiemki...wymieniac tak mogę do jutra,nie wspominając o różnych szmatkach,resztówkach koronek,gipiur,lureksów itp.Innymi słowy chomik pasmanteryjny ,ale też sporo tego "wychodzi " z magazynu w formie robótek ręcznych.Ja już tak od dziecka,chyba dlatego,że babcia dziergała ,szyła i dłubała rózności i tak na mnie przeszły baciowe geny i zbieractwo.
Mam obsesję na punkcie błędów ortograficznych. Doszł o do tego, że będąc świadkiem miałam policjantowi podpisać zeznania i zamiast zrobić to zaczęłam poprawiać błędy.
A co władza na to ?
Ja raz podyktowałam władzy zeznania, bo miałam mało czasu, a władzy wybitnie brakowało weny twórczej do przelania na papier tego, cośmy sobie uprzednio powiedzieli .