już dawno zagłosowałem i nie o to mi chodziło, tylko o przeciętną wieku forumowiczów.
przeciez to nie chodzi o zanizanie czy zawyzanie wieku,chodzi o statystyke wieku forumowiczow, a wiadomo sa 3 kłamstwa na swiecie-statystyka,statystyka i statystyka
i tak sie domyslamy wieku
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
A o kwiatach troszeczkę nauczyłam się od babci i to ona zaszczepiła we mnie zainteresowanie roślinkami. Moja wiedza jest niewielka rodzice ganiali mnie po kątach jak widzieli u mnie książkę o roślinach i tępili we mnie to zainteresowanie.
Teraz jestem na swoim i mogę nadrobić zaległości, jedyne czego żałuję to to że nie poszłam na studia w tym kierunku..
Ja za młody miałem wstręt do pracy w ziemi.
Teraz od kilkunastu lat bawię się w uprawianie działki i z roku na rok bardziej mi się podoba.
Może do niektórych tematów trzeba "dojrzeć"?
Tak mi się wydaje.
Gdyby mi ktoś 2o lat temu powiedział, że wybuduję dużą murowaną altanę, to bym go wyśmiał i stwierdził, że jest nienormalny.
Nigdy nie mów nigdy.
Ja hoduje pomidory w szklarni, ot tak dla urozmaicenia czasu!!!
Dzisiaj wlasnie zerwalam wszystkie moje plony, lato dalo sie nam hodowcom we znaki, trzeba sie bylo dwoic i troic zeby byly piekne okazy i zeby nie bylo zadych chorob.
Ale to wczesne wstawanie i podlewanie bylo nawet fajne.