Forum Ogrodnicze FloraForum.net - Archiwum wiadomości
Rejestracja i pisanie postów - wyłączone
Do dyskusji zapraszamy do naszego nowego forum

www.floraforum.pl

FloraForum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Tekstylna czy... cz 3
Autor Wiadomość
inna jagna 
Moderator

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:20   

Wioluś, ale spokojnie, poczekaj z tym włażeniem, bo może zmienisz zdanie...
Ta panienka z dietą... wiesz, ona jednak JEST chuda :roll: :mrgreen:

::: Najważniejsza z pogód, to pogoda ducha :::

wiolek 

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:24   

e tam, męża mam, o kochanka nietrudno, koleżanek zero (bo zazdrosne) to chyba nie muszę się martwić o wygląd :mrgreen:
a na poważnie, 10 muszę! zrzucić, ale chcę z głową, ten ocet chyba jednak odpadnie, bo ja bez woreczka i z chorą wątrobą...

inna jagna 
Moderator

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:29   

Kochana, ja też z 10 muszę :twisted:
Już to zrobiłam, 2 razy w życiu nawet - właściwie to nawet o wiele więcej - pierwszy raz po powrocie ze Stanów ;-) a drugi - po ciąży z drugim dzieckiem. W obu przypadkach poszło łatwo, a dieta była prosta: rano świeży sok z owoców, w południe owoce, po południu tościk z majonezem i pomidorkiem, a wieczorem ziemniaczek albo makaronik z warzywkiem - ewentualnie kawałeczek mięska albo rybki, tez tylko z warzywkiem... Szło szybko - dycha spada góra w miesiąc i nie wraca, ale... kurczę, zrobiłam się za leniwa - nie chce mi się dla siebie osobno żarcia szykować :-(

wiolek 

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:34   

...tościk...majonezik... mięsko...litości nie masz?! tutaj niektórzy walczą! żeby tostów ze srem sobie zaraz nie zapodać... takich z cebulką i kechupem...

inna jagna 
Moderator

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:35   

Ze srem to nie wolno :twisted:
Ale ciupka majonezu i pomidorek - i posiekana cebulka :-) A o ketchupie zapomnij :twisted: :twisted: :twisted:

Dolliania 

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:36   

Mniam! Kocham z cebulką i ketchupem :mrgreen:

wiolek 

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:38   

a to dlaczemu bez keczupu? uwielbiam keczup na rozpuszczonym serze pod którym sebulka na wędlince lekko skruszała...

Lila2006 

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:42   

Mniam...
Miało być o odchudzaniu a tu takie smakowitości, że człowiek zamiast iść spać, to zaraz do lodówki poleci... :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

inna jagna 
Moderator

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:44   

A to dlatemu, że ketchup tuczący :twisted:
Ja mówię o tościku-grzaneczce, posmarowanym majonezem - a do tego pomidorek, albo - jeszcze lepiej - ogóreczek :cool: Żadnych roztopionych serów. I żadnej wędlinki z chlebkiem :twisted:
Generalnie ta dietka właśnie na tym polega, że pewnych rzeczy się nie łączy.
Z doświadczenia powiem tyle: kiedyś się w ten sposób żywiłam, trwało to jakieś dwa lata... Czułam się fantastycznie - pod każdym jednym względem. Później byłam w ciąży, zaczęły się zachcianki... Dietę szlag trafił :evil: Wróciłam do niej po odstawieniu córy od piersi, ale wtedy z kolei problemem było to, że musiałam robić inne jedzenie dla siebie, a inne dla dzieci :twisted: Powoli dojrzewam do diecianego powrotu... :roll:

wiolek 

Wysłany: 30 Październik 2007, 21:45   

to wszystko oczywiście na chlebku i podgrzane w piekarniku bądź kuchence tudzież w mikrofali
przypomniałam sobie, że mam cipsy skitrane przed dzieciarnią... tylko kiedy one pójdą spać...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi