Agusiu, gratuluję i zazdrozczę jak nie wiem co! Życzę szerokich dróg i gumowych drzewek!!!
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.
Aniu - prawda jest taka: jeżeli ja zdałam, to KAŻDY może zdać
Dziękuję Wam za gratulacje, dla mnie to powód do świętowania, bo jestem człowiekiem, który bardzo szybko się zniechęca, a tu potrzebny był upór i wytrwałość. I udało się
Hmm, teraz tylko odebrać prawko w Tarnowie (!) no i zdobyć samochód (!) bo podobno 16-letni polonez, którym dysponuję, jest złym koniem dla początkującego jeźdźca...
Gratulacje Agnieszko A dlaczego prawko będziesz odbierać a Tarnowie Przecież to drugi koniec Polski jak dla Ciebie,dla mnie przeciwnie bo tam najbliższy ośrodek.Chociaż ja zdawałam w Krośnie.Pozdrawiam
No to faktycznie jeszcze długo,ale ja i tak czekałam prawie dwa miesiące ale teraz może trwa to krócej,pierwszy raz pojechałam a potem kilkakrotnie dzwoniłam,bo pani była tak uprzejma i powiedziała że nie ma sensu jeździć po darmo przeszło 30 km w jedną stronę.
Postawiłam sobie taki cel, że do lata skończę i odbiorę prawko....
I pewnie dopniesz swego!!! czego ci zycze!!!
Moja siostra od lat zabierala sie do zrobienia prawa jazdy , zawsze cos wyskakiwalo, to finanse, to jezyk ( bo tez tu mieszka), az wrobilam ja...
Na jej trzydzieste urodziny zwolalam odpowiednio wczesnie gosci na zbiorke pieniedzy i choc uzbierala sie tylko 1/10 tego co miala zaplacic , wplacilam te zaliczke na prawko no i zajechal woz w jej urodziny pod jej dom , musiala zrobic probna jazde .
W pierwszym momencie myslalam, ze mnie udusi ale teraz jest mi wdzieczna, bo gdyby nie ten pomysl, do dzis nie moglaby byc kierowca
_________________ wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen
........gdy glowa pelna marzen........