Tellerka, to ja Ci powiem co dalej było: oddała tego kota poprzedniej opiekunce.
W wątku były jakieś przebąkiwania, że Avenka planuje wejść w posiadanie innego kota, tym razem ma to być rasowiec.
Dokładniej już się nie wczytywałam, bo zrobiło mi się zimno z wrażenia, że tak można postąpić
Chomik w odróznieniu od kota, przy sporej klatce ani nie wymaga uwagi ani zajmowania sie.. a mozna czasem popatrzec jak się bawi... ot roznica. Po prostu taki chomik się nie męczy...
Co oczywiście nie zmienia samej sprawy - traktowania zwierzaka jak pluszaka....
Ależ próbowano ją namówić! Tyle, że w innym wątku. Powiedziała wyrażnie, że nie przerzuci się na inne zwierzęta i basta! Ja swego kota rozpieszczam od pierwszych chwil, jednak po lekturze avenki rozpieszczam go trzy razy bardziej. Wciąż słyszę desperackie wołanie jednej forumowiczki - "ugotowałaś jej w końcu tego cholernego kurczaka, czy nie?? Znalazłas na to czas przez tydzień??!" No i lecę mieszać nie tylko kurczaka, ale i wołowinkę i warzywa...
Próbowałam policzyć, ile miała kotów: jeden zbyt często lizał, drugi liniał, trzeci nie pozwalał spać, był też taki, który ugryzł mamę w palec, no i wreszcie ten (przed?)ostatni, którego dotyczy wątek. Mam nadzieję, że nie sprowadzi sobie w grudniu tej biednej tonki
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.
Fajny test. No właśnie... Nie żebym była marudna, ale na kocim i króliczych są takie fajne ikonki... Tellerciu, nie dało by się "u nas" takich zastosować???
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.