Forum Ogrodnicze FloraForum.net - Archiwum wiadomości
Rejestracja i pisanie postów - wyłączone
Do dyskusji zapraszamy do naszego nowego forum

www.floraforum.pl

FloraForum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Teściowe i nie tylko ;-)
Autor Wiadomość
kasia 

Wysłany: 24 Październik 2007, 08:00   

A ja mam super tesciowych i tez takich..rozrywkowych :wink: Czasem jak cos powiedza to nie wiem czy mam sie smiac czy płakac,to zaczełam odwdzieczac sie tym samym zapominajac ze "nie wypada".I tak sa złosliwe dogryzki co do łysiny tescia na przykład. Dopiero jak sobie zaczełam pozwalac na takie docinki to stwierdzili ze lepiej pasujacej synowej znalezc nie mogli :mrgreen: (chodzi im o to ze inne ex sie obrazały a ja znam sie na zartach i sie odwdzieczam pieknym za nadobne) :razz:

Moj tzet za to dostaje razy ode mnie :oops: ja sie strasznie rzucam w nocy i wymachuje rekoma i nogami :oops: dzis sniło mi sie ze włamywacz wchodzi do mieszkania,darłam sie przez sen co wystraszyło mojego tzeta niesamowicie.. :lol: a jak chciał mnie przytulic by mnie uspokoic to dostało mu sie ode mnie jeszcze przez sen :lol:
ale sie pochwale :mrgreen: wczoraj nareszcie moja znajoma poznała Andreasa.Była nim tak zachwycona ze az sie jej wymkneło ze mam anioła a nie faceta :mrgreen: No przeciez wiem :cool: nie mnie :wink:

Byscie padli jakbyscie usłyszeli mojego tzeta rano.ON ktory kotow nie lubił.Krzyczy z łazienki: kochanie choc do mnie! Niech was to nie zmyli...on woła mojego kocura :cool: To jest ich rytuał ze gdy tz bierze prysznic moj kot sie w łazience takze myje :cool:

Sirga

Wysłany: 24 Październik 2007, 13:37   

kasia napisał/a:
Byscie padli jakbyscie usłyszeli mojego tzeta rano.ON ktory kotow nie lubił.Krzyczy z łazienki: kochanie choc do mnie! Niech was to nie zmyli...on woła mojego kocura To jest ich rytuał ze gdy tz bierze prysznic moj kot sie w łazience takze myje

:lol: ja tak mam ze swoim kocurem a mój jedyny jest o to zazdrosny :mrgreen:
Kiedyś pamiętam jak wygłópiałam się z Tośkiem (zdrobnienie od Teodor) i jakoś chciałam go połaskotać od tyłu ,a on automatycznie wysunął łokcie do tyłu... :roll: Skutek był taki że Marzenka przez następne parę dni miała pokaźne limo na oku :lol:

Dolliania 

Wysłany: 24 Październik 2007, 17:04   

Nam do sypialni Czesio przytargał o 1.00 w nocy grzechoczącą małą myszę, którą sobie w najlepsze podrzucał i ogólnie polował na nią w czeluściach pościeli. Zaczęłam się oczywiście budzić, a dostrzegając jednym okiem, że małżonek (ten, który nie cierpi kotów) czyta książkę, mamroczę: "Piotrusiu, zabierz Czesiowi mysz". W odpowiedzi usłyszałam: "Sama mu zabierz! Ja dziecku zabawek odbierać nie będę. Przykro mu się zrobi :evil: "...
Oczywiście nikt w efekcie tej myszy nie zabrał.

Ela G.

Wysłany: 24 Październik 2007, 17:29   

Dziewczyny- kocham was!!! Popłakałam się...no prawie posmarkałam /bo mam katar/. Łzy płyną ciurkiem.. Oczywiście ze śmiechu... :mrgreen:

Saori 

Wysłany: 24 Październik 2007, 19:55   

Dolliania napisał/a:
Saori, ja generalnie polecam posiadanie męża. Mimo, iż przypala zapalniczką, usiłuje ugotować plastikową torbę, łamie nos i zrzuca z objęć na ziemię może też być niebywale kochany - kupi kwiatka, kociaka i naprawdę stara się spełniać marzenia :mrgreen: Przytuli i dobre słowo niekiedy powie... :mrgreen:

Dla tego niekiedy chyba się zmuszę i poszukam na allegro.pl :mrgreen:

kasia napisał/a:
Byscie padli jakbyscie usłyszeli mojego tzeta rano.ON ktory kotow nie lubił.Krzyczy z łazienki: kochanie choc do mnie! Niech was to nie zmyli...on woła mojego kocura :cool: To jest ich rytuał ze gdy tz bierze prysznic moj kot sie w łazience takze myje

Przypomniało mi się, że jak ja u Was byłam, to Baks też drapał w drzwi łazienki, gdy się myłam. Andreas z pokoju krzyknął, że jakiś facet chce mnie nago zobaczyć - no myślałam, że się utopię pod tym prysznicem :mrgreen:

kasia 

Wysłany: 24 Październik 2007, 19:57   

Saori napisał/a:

Przypomniało mi się, że jak ja u Was byłam, to Baks też drapał w drzwi łazienki, gdy się myłam. Andreas z pokoju krzyknął, że jakiś facet chce mnie nago zobaczyć - no myślałam, że się utopię pod tym prysznicem :mrgreen:

ale przyznasz ze on robi to tylko jak słyszy wode,bo jezeli ktos siedzi na toalecie to zachowuje sie kulturalnie i drzwi nie otwiera :mrgreen: a jezeli juz to najpierw miauczy i ostrzega :cool:

Dolliania 

Wysłany: 24 Październik 2007, 20:10   

Saori, tylko jak już na tym allegro znajdziesz, to dbać musisz, kochać, dokarmiać i dopieszczać, pozwalać na kupno zabawek i sprzątać jak po rodzonym. A wtedy transakcja przyniesie z pewnością swietne efekty. :mrgreen: :mrgreen:

Saori 

Wysłany: 24 Październik 2007, 20:24   

kasia napisał/a:
Saori napisał/a:

ale przyznasz ze on robi to tylko jak słyszy wode,bo jezeli ktos siedzi na toalecie to zachowuje sie kulturalnie i drzwi nie otwiera :mrgreen: a jezeli juz to najpierw miauczy i ostrzega :cool:

Przyznam :grin: Moja teoria jest taka, że po prostu odgłos wody działał na jego pęcherz, bo jak już się w łazience znajdował, to siadywał na toalecie :lol:

Dolliania napisał/a:
Saori, tylko jak już na tym allegro znajdziesz, to dbać musisz, kochać, dokarmiać i dopieszczać, pozwalać na kupno zabawek i sprzątać jak po rodzonym. A wtedy transakcja przyniesie z pewnością swietne efekty. :mrgreen: :mrgreen:

Łeee, ależ to koszmarny stwór! Zabiedzony, niedożywiony, niedopieszczony, mający trudne dzieciństwo i z dwoma lewymi rączkami :razz: Ja chyba przemyślę decyzję o ewentualnym zakupie raz jeszcze...

kasia 

Wysłany: 24 Październik 2007, 20:26   

Saori napisał/a:
kasia napisał/a:
Saori napisał/a:

Przyznam :grin: Moja teoria jest taka, że po prostu odgłos wody działał na jego pęcherz, bo jak już się w łazience znajdował, to siadywał na toalecie :lol:

ale wtedy albo sie tobie przygladał albo udawał ze sie myje.Typowy facet :cool:

Saori 

Wysłany: 24 Październik 2007, 20:30   

kasia napisał/a:
ale wtedy albo sie tobie przygladał albo udawał ze sie myje.Typowy facet :cool:

Czy Ty sugerujesz, że faceci tylko udają, że się myją? Bo, że gapią się na baby, wiem :wink:

Odpowiedz do tematu