A ja mam super tesciowych i tez takich..rozrywkowych Czasem jak cos powiedza to nie wiem czy mam sie smiac czy płakac,to zaczełam odwdzieczac sie tym samym zapominajac ze "nie wypada".I tak sa złosliwe dogryzki co do łysiny tescia na przykład. Dopiero jak sobie zaczełam pozwalac na takie docinki to stwierdzili ze lepiej pasujacej synowej znalezc nie mogli (chodzi im o to ze inne ex sie obrazały a ja znam sie na zartach i sie odwdzieczam pieknym za nadobne)
Moj tzet za to dostaje razy ode mnie ja sie strasznie rzucam w nocy i wymachuje rekoma i nogami dzis sniło mi sie ze włamywacz wchodzi do mieszkania,darłam sie przez sen co wystraszyło mojego tzeta niesamowicie.. a jak chciał mnie przytulic by mnie uspokoic to dostało mu sie ode mnie jeszcze przez sen
ale sie pochwale wczoraj nareszcie moja znajoma poznała Andreasa.Była nim tak zachwycona ze az sie jej wymkneło ze mam anioła a nie faceta No przeciez wiem nie mnie
Byscie padli jakbyscie usłyszeli mojego tzeta rano.ON ktory kotow nie lubił.Krzyczy z łazienki: kochanie choc do mnie! Niech was to nie zmyli...on woła mojego kocura To jest ich rytuał ze gdy tz bierze prysznic moj kot sie w łazience takze myje
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe
Byscie padli jakbyscie usłyszeli mojego tzeta rano.ON ktory kotow nie lubił.Krzyczy z łazienki: kochanie choc do mnie! Niech was to nie zmyli...on woła mojego kocura To jest ich rytuał ze gdy tz bierze prysznic moj kot sie w łazience takze myje
ja tak mam ze swoim kocurem a mój jedyny jest o to zazdrosny
Kiedyś pamiętam jak wygłópiałam się z Tośkiem (zdrobnienie od Teodor) i jakoś chciałam go połaskotać od tyłu ,a on automatycznie wysunął łokcie do tyłu... Skutek był taki że Marzenka przez następne parę dni miała pokaźne limo na oku
Nam do sypialni Czesio przytargał o 1.00 w nocy grzechoczącą małą myszę, którą sobie w najlepsze podrzucał i ogólnie polował na nią w czeluściach pościeli. Zaczęłam się oczywiście budzić, a dostrzegając jednym okiem, że małżonek (ten, który nie cierpi kotów) czyta książkę, mamroczę: "Piotrusiu, zabierz Czesiowi mysz". W odpowiedzi usłyszałam: "Sama mu zabierz! Ja dziecku zabawek odbierać nie będę. Przykro mu się zrobi "...
Oczywiście nikt w efekcie tej myszy nie zabrał.
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.
Saori, ja generalnie polecam posiadanie męża. Mimo, iż przypala zapalniczką, usiłuje ugotować plastikową torbę, łamie nos i zrzuca z objęć na ziemię może też być niebywale kochany - kupi kwiatka, kociaka i naprawdę stara się spełniać marzenia Przytuli i dobre słowo niekiedy powie...
Dla tego niekiedy chyba się zmuszę i poszukam na allegro.pl
kasia napisał/a:
Przypomniało mi się, że jak ja u Was byłam, to Baks też drapał w drzwi łazienki, gdy się myłam. Andreas z pokoju krzyknął, że jakiś facet chce mnie nago zobaczyć - no myślałam, że się utopię pod tym prysznicem
Przypomniało mi się, że jak ja u Was byłam, to Baks też drapał w drzwi łazienki, gdy się myłam. Andreas z pokoju krzyknął, że jakiś facet chce mnie nago zobaczyć - no myślałam, że się utopię pod tym prysznicem
ale przyznasz ze on robi to tylko jak słyszy wode,bo jezeli ktos siedzi na toalecie to zachowuje sie kulturalnie i drzwi nie otwiera a jezeli juz to najpierw miauczy i ostrzega
Saori, tylko jak już na tym allegro znajdziesz, to dbać musisz, kochać, dokarmiać i dopieszczać, pozwalać na kupno zabawek i sprzątać jak po rodzonym. A wtedy transakcja przyniesie z pewnością swietne efekty.
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.
ale przyznasz ze on robi to tylko jak słyszy wode,bo jezeli ktos siedzi na toalecie to zachowuje sie kulturalnie i drzwi nie otwiera a jezeli juz to najpierw miauczy i ostrzega
Przyznam Moja teoria jest taka, że po prostu odgłos wody działał na jego pęcherz, bo jak już się w łazience znajdował, to siadywał na toalecie
Dolliania napisał/a:
Saori, tylko jak już na tym allegro znajdziesz, to dbać musisz, kochać, dokarmiać i dopieszczać, pozwalać na kupno zabawek i sprzątać jak po rodzonym. A wtedy transakcja przyniesie z pewnością swietne efekty.
Łeee, ależ to koszmarny stwór! Zabiedzony, niedożywiony, niedopieszczony, mający trudne dzieciństwo i z dwoma lewymi rączkami Ja chyba przemyślę decyzję o ewentualnym zakupie raz jeszcze...
Przyznam Moja teoria jest taka, że po prostu odgłos wody działał na jego pęcherz, bo jak już się w łazience znajdował, to siadywał na toalecie
ale wtedy albo sie tobie przygladał albo udawał ze sie myje.Typowy facet