Ja mam taki z nieco wyższej półki - 'stacje pogody' - połaczylam swoje potrzeby z hobby męża - kupiłam jemu ( ) z logo ferrari
Niezaprzeczalna zaleta - ma pamięc najwyższej i najniższej temperatury/ wilgotności.
Ma też jjeden dodatkowy czujnik bezprzewodowy - teoretycznie do wystawienia za okno... u mnie jest w sasiednim pokoju
W moim tymczasowym bajzlu już niewiele pogorszy... Chce mieć chociaz czasami mozliwośc sprawdzenia wilgotności... Tylko nie wiem czy taki czy elektroniczny itd.
No właśnie nie wiem. Chyba osobiście bym wolała jakiś eketroniczny do postawienia. Żebym wiedziała że to bedzie działać to na allegro są jakieś od 20 - 30 zł. Od jakiegoś czasu wszyscy się ze mnie nabijają i jak tylko mam sobie coś kupić to złośliwie mi przeliczeją "wiesz, ale za to to juz masz pół storczyka..." itd. Mi też już tak zaczyna dzwonić w głowie przy zakupach. Więc gdyby się dało to wolałabym coś nie drogiego...
tata jest zadowolony , a i transakcja przebiegła sprawnie
kiedy kupilas?działa jeszcze? tez chce takie cudo kupic,mam ochote juz od dawna to zamowic ale u nas sa w przedziale 50-70 euro.Te tanie tez mozna trafic ale rzadko
_________________ gefaehrlich
Beeilen wir uns die menschen zu lieben,,,dir zu liebe