Forum Ogrodnicze FloraForum.net - Archiwum wiadomości
Rejestracja i pisanie postów - wyłączone
Do dyskusji zapraszamy do naszego nowego forum

www.floraforum.pl

FloraForum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
A ja poproszę o nowy dział 'Iglaki'
Autor Wiadomość
tellerka 
Moderator

Wysłany: 28 Czerwiec 2007, 14:46   

Zgłosilam administratorom, ale jak odniesie się do pomysłu reszta moderatorów, nie wiem.

Pozdrawiam :)

Petra 

Wysłany: 28 Czerwiec 2007, 18:14   

Ja wpisałam nazwę iglaki w google, a internet trafnie wytypował strony o roślinach iglastych
http://www.google.com/sea..._PL217&q=iglaki
moim zdaniem nazwa nie jest zła.

Zapraszam do naszej internetowej encyklopedii
pod adresem http://www.encyklopedia.multiflora.pl/

wojtek9 

Wysłany: 28 Czerwiec 2007, 19:31   

Nie rozumiemy sie:
Cytat:
Dział poświęcony roślinom iglastym rosnącym zarówno bezpośrednio w gruncie, jak i donicy (z wyjątkiem kaktusów)
ja to czytam, ze kaktusy to iglaki ale tu sa z jakis powodow wylaczone. Przypominam, ze kaktusy nie posiadaja igiel czy kolcow a ciernie wiec chcociazby z tego powodu napomykanie o nich w tym temacie jest ni wypial ni przypial

tellerka 
Moderator

Wysłany: 28 Czerwiec 2007, 22:31   

Może by tak się zając czymś merytorycznym? :cool:

Zoe 
Moderator

Wysłany: 29 Czerwiec 2007, 09:22   

Panowie może troszkę spokojniej. To czepianie się robi się naprawdę niesmaczne.
Poza tym czasem trzeba się uśmiechnąć - nie przyszło wam do głowy, że do może być żart.
I nie usunę tego co w nawiasie, ale dodam coś co pomoże rozszyfrować intencje piszącego dla...

Wolałabym aby zamiast podejrzewać mnie o niewiedzę i toczyć boje o poprawny i ściśle naukowy wygląd forum wasze odpowiedzi na konkretne pytania były naprawdę godnie posiadanej wiedzy.

wojtek9 

Wysłany: 29 Czerwiec 2007, 15:50   

Nikt ciebie o niewiedze nie podejrzewa bo z calego waszego towarzystwa masz wiedze najwieksza jezeli chodzi o riosliny, natomiast chodzilo mi o to, ze wyglada tak jak wyglada czyli nieprofesjonalnie.
Zadacie, napominacie a jak przychodzi do konkretnych spraw to na biale mozna mowic rozowe a w ogole "po co takie dyskusje bierzcie sie do roboty jak chcecie cos powiedziec." Takie mniej wiecej padaja od was wypowiedzi. Lekcewazace i niegrzeczne. Przyczepianie mnie i Jackowi latki "zadymiarzy" jest nie na miejscu. Na porzadnym forum moderator z nadania admina ma pilnowac obowiazujacego i ustalonego porzadku a nie robic porzadki wg wlasnego uznania jak na prywatnym folwarku. Mozesz taki post jak moj wykasowac, moj ip zbanowac, nie dbam o to. Nie tylko zwykli uzytkownicy tworza to forum ale takze wy nadajecie ton tego forum. Wychodzi jednak na to, ze jestescie jak pompa - tylko w jedna strone. Gdy najpierw do ciebie napisalem na pw o nieprawidlowosciach nie doczekalem sie odpowiedzi. Wiec po co piszesz."panowie moze troszke spokojniej". Brak logiki?

tellerka 
Moderator

Wysłany: 29 Czerwiec 2007, 15:55   

Jest jak najbardziej logiczne że jeżeli dwóch panów wystepuje z żądaniem to moderatorzy/ administratorzy rozważają problem. I nie maj obowiązku się przychylac do wniosku 2 osób z ponad tysiąca, skoro nikt więcej nie widzi takiej potrzeby.

Zawsze można skonstruować własne forum i zrobic je profesjonalnie. :?: :?: :?:

Mam pytanie... skoro zyczyłeś sobie zablokowania Twojego użytkownika... dlaczego z niego piszesz? :roll:

Pozdrawiam

Zoe 
Moderator

Wysłany: 29 Czerwiec 2007, 16:16   

Dzięki za zwrócenie uwagi na wygląd, ale pozostanie nieprofesjonalnie. Profesjonalnie wyglądających forów jest sporo, dużo gorzej już wygląda na nich profesjonalizm odpowiedzi. Ja pozostane przy nieprofesjonalnym wyglądzie, a zadbam by odpowiedzi były jeszcze bardziej profesjonalne.

Co do logiki - wnioski pozostawię czytającym.

Odpowiedz do tematu