No ja jakaś tępa jestem. Albo ślepa. Fakt mam - 4,5 patrzałki. Nie widzę komendy "nie łącz tego postu" tylko to: Jeśli klikniesz na "Załącz plik", zobaczysz pole na dodanie załącznika.
Jeśli klikniesz na załączony plik, zobaczysz liste załączonych plików, będzie można ją zmienić.
Jeśli chcesz "nadpisać" (Wysłać nowszą wersję pliku) na istniejący juz załącznik, musisz kliknąć na linku, nie dodawaj pliku drugi raz.
Naprawdę tego nie rozumiem
Super, że jest " Pisownia". Eliminuje mnóstwo literówek. A propos. I tak wcześniej w zakładki włożyłam sobie "Wielki słownik ortograficzny".
Zoe, nie o to mi chodzi!. Jakoś radziłam sobie z błędami i literówkami ( w miarę). Mój problem polega na tym, że dopisałam się do swojego postu (a była to odpowiedź dla foxtrota) a informacja o tym nie pojawiła się jako nowy post. Trudno wymagać od kogoś, aby przeglądał wszystkie posty z przed tygodnia, miesiąca, czy pół roku, skoro nie jest zaznaczone, że pojawiła się odpowiedź. Bardzo utrudnia to przedstawianie swoich kwiatków domowych, czy ogródków, jeżeli ktoś nie skomentował zdjęć, albo nie udzielił odpowiedzi. Jeżeli chodzi o zdjęcia, to i tak wklejam " po staremu".więc ta nowa funkcja nie jest mi potrzebna.
A swoją drogą psiunie masz CUDOWNE. A moje???
Aiszo, 2 sprawy:
po 1. można już pisać odpowiedź na dole, w okienku bez klikania w guzik "odpowiedz"
po 2. skoro się już przyzwyczaiłaś... to pod okienkiem gdzie piszesz jest lista 'ptaszków' do odhaczenia, która wygląda tak:
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Powiadom mnie gdy ktoś odpowie
Zablokuj ten temat
Nie łącz tego postu
Ostatni z nich trzeba 'zahaczyć"
Przy szybkiej odpowiedzi (okienko na dole strony lista opcji jest krotsza, ale też ostatnią pozycją jest 'nie łącz tego postu'.
Sorry, ale ja nadal jestem tępa. Chyba nie zdam testu na poziomie podstawówki z czytania ze zrozumieniem . U mnie nic TAKIEGO nie ma. No może jestem ślepa ( -4,5).