Dobrze Tellerko, zrobię to dla Ciebie.
Powiem tylko, że ja wogóle nie korzystam ze "wstecza". Klikam w dział "strona główna" i stamtad hasam po tematach.
Aż sie boje odzywać . Kochany Adminie. Zrób coś! Niby drobiazg, ale mnie wkurza. Temat hippeastrum otwiera mi się ZAWSZE na 13 stronie. Pechowa jestem, czy co? Reszta na pierwszej ( trudno), lub na ostatniej (super). Obiecuję, że więcej nie będę zawracać głowy. Chyba, że całe forum padnie.
Tellerko! Co ty do mnie mówisz. Równie dobrze mogłabyś mówić po chińsku , lub jeszcze lepiej po fińsku . Podobno to najtrudniejszy język. Mimo iż skończyłam Informatykę i Zarządzanie na Politechnice Wrocławskiej ( 25 lat temu ) to nic nie rozumiem . Obsługi komputera uczę się od własnej córki ( tez jest na tej samej uczelni ).
W przeglądarce u góry masz polecenia narzędzia
Klikasz na nie i masz listę u dołu której masz hasło Opcje internetowe
Klikasz i pojawia się okienko z wieloma zakładkami Ale już na pierwszej masz polecenie usuń pliki klikasz na nie a potem zatwierdzasz i system usuwa wszystkie zbędne nagromadzone od wielu dni niepotrzebne już wpisy.
Następie klikasz na polecenia Usuń cooki i znów zatwierdzasz klikając na tak. Potem klikasz na dole okna OK i masz usunięte wszystkie niepotrzebne zapisy.
Taką czynność dobrze jest robić po każdym wyjściu z internetu.
Inna droga
Klikasz na przycisk Start ->ustawienia->panel sterowania->opcje internetowe a dalej już tak samo.
Witam.Dzisiaj po zalogowaniu powitał mnie komunikat : masz nieprzeczytane 1000 postów, itd., nie bardzo już pamiętam co było dalej Dopiero jak coś nadusiłam, weszło na stronę główną.Teraz, zanim wejdę w poszczególne posty, naduszam przycisk "oznacz jako przeczytane", który jest u góry. Nie zawsze o tym pamiętam - czy ten przycisk musi być Utrudnia to trochę i rozprasza.
I jeszcze jedno pytanie: dotychczas nie udało mi się wkleić gif-a - wychodzą płaskie obrazki. Widzę,że innym sie udaje - może coś u mnie blokuje ?
a dałoby się zrobić coś takiego jak "kto dzisiaj obchodzi urodziny" ??? Niby wpisujemy (oczywiście co poniektórzy) kiedy się urodziliśmy - i gdyby była taka informacja, można byłoby np. złożyć takiej osobie życzenia, itd. (???)