Forum Ogrodnicze FloraForum.net - Archiwum wiadomości
Rejestracja i pisanie postów - wyłączone
Do dyskusji zapraszamy do naszego nowego forum

www.floraforum.pl

FloraForum
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ale zmiany!!!
Autor Wiadomość
Andżelika 

Wysłany: 7 Kwiecień 2007, 15:58   

Dobrze Tellerko, zrobię to dla Ciebie.
Powiem tylko, że ja wogóle nie korzystam ze "wstecza". Klikam w dział "strona główna" i stamtad hasam po tematach.

tellerka 
Moderator

Wysłany: 7 Kwiecień 2007, 16:04   

Spodziewam się więc że umyka ci jakiś mało widoczny kolorek.... W 'zobacz posty nieprzeczytane' powinny sie ujawnic te, które ew. przeoczyłaś. :)

Pozdrawiam serdecznie :)

PS. wszystko gotowe że dopuscili do komputera? ;)

aiszo 
Moderator

Wysłany: 13 Kwiecień 2007, 13:47   

Aż sie boje odzywać :oops: . Kochany Adminie. Zrób coś! Niby drobiazg, ale mnie wkurza. Temat hippeastrum otwiera mi się ZAWSZE na 13 stronie. Pechowa jestem, czy co? Reszta na pierwszej ( trudno), lub na ostatniej (super). Obiecuję, że więcej nie będę zawracać głowy. Chyba, że całe forum padnie.

Zoe 
Moderator

Wysłany: 13 Kwiecień 2007, 15:16   

Aiszo nie klikaj na temat tylko na numer strony pod tematem. Przed chwilą sprawdziłam otwiera się na 18 jeśli na osiemnastą kliknełam.

tellerka 
Moderator

Wysłany: 13 Kwiecień 2007, 15:25   

Generalnie, jesli sa tam nieprzeczytane, to powinno otworzyć sie na nieprzeczytanym poście.
Jeżeli nie, to otworzyć się na pierwszym.
Ale na 13?

Może na poczatek wyczyśc pliki tymczasowe w przeglądarce? (w IE narzedzia/ opcje).
Pozdrawiam :)

aiszo 
Moderator

Wysłany: 13 Kwiecień 2007, 15:57   

Tellerko! Co ty do mnie mówisz. Równie dobrze mogłabyś mówić po chińsku :sad: :oops: , lub jeszcze lepiej po fińsku :wink: . Podobno to najtrudniejszy język. Mimo iż skończyłam Informatykę i Zarządzanie na Politechnice Wrocławskiej ( 25 lat temu ) to nic nie rozumiem :oops: :oops: :oops: . Obsługi komputera uczę się od własnej córki ( tez jest na tej samej uczelni ).

Zoe 
Moderator

Wysłany: 13 Kwiecień 2007, 20:29   

W przeglądarce u góry masz polecenia narzędzia
Klikasz na nie i masz listę u dołu której masz hasło Opcje internetowe
Klikasz i pojawia się okienko z wieloma zakładkami Ale już na pierwszej masz polecenie usuń pliki klikasz na nie a potem zatwierdzasz i system usuwa wszystkie zbędne nagromadzone od wielu dni niepotrzebne już wpisy.
Następie klikasz na polecenia Usuń cooki i znów zatwierdzasz klikając na tak. Potem klikasz na dole okna OK i masz usunięte wszystkie niepotrzebne zapisy.

Taką czynność dobrze jest robić po każdym wyjściu z internetu.

Inna droga

Klikasz na przycisk Start ->ustawienia->panel sterowania->opcje internetowe a dalej już tak samo.

Takeru 

Wysłany: 13 Kwiecień 2007, 23:35   

u mnie w Mozilli samo się tak robi :mrgreen:

krysp50 

Wysłany: 14 Kwiecień 2007, 22:14   

Witam.Dzisiaj po zalogowaniu powitał mnie komunikat : masz nieprzeczytane 1000 postów, itd., nie bardzo już pamiętam co było dalej Dopiero jak coś nadusiłam, weszło na stronę główną.Teraz, zanim wejdę w poszczególne posty, naduszam przycisk "oznacz jako przeczytane", który jest u góry. Nie zawsze o tym pamiętam - czy ten przycisk musi być :!: Utrudnia to trochę i rozprasza.
I jeszcze jedno pytanie: dotychczas nie udało mi się wkleić gif-a - wychodzą płaskie obrazki. Widzę,że innym sie udaje - może coś u mnie blokuje ?

Pozdrawiam

Monika:) 

Wysłany: 16 Kwiecień 2007, 19:34   

a dałoby się zrobić coś takiego jak "kto dzisiaj obchodzi urodziny" ??? Niby wpisujemy (oczywiście co poniektórzy) kiedy się urodziliśmy - i gdyby była taka informacja, można byłoby np. złożyć takiej osobie życzenia, itd. (???)

Odpowiedz do tematu