Witam
postaram się jak najbardziej zbliżyć (przynajmniej wyglądem) do naszego "starego" forum, jeśli chodzi o funkcjonalność to nowa wersja daje znacznie więcej nowych, ciekawych możliwości, niektóre rzeczy mogą nie działać jeszcze jak należy, ale jak już pisałem w "ogłoszeniach" nie chciałem dłuzej blokować forum więc ostatnie szlify będę robił on-line, myślę że ze wszystkimi zmianami zamknę się w przeciągu maksymalnie dwóch dni
Troszkę mi brakuje, ale jest to do przeżycia i cieszę się, że już działa. Ale mam pytanie - te dodatkowe ikonki czemu one służą "Center, Fade, Scroll i Hide" - zmieniło się ustawienie emotków (czy emotek ?) i doszła chyba zzieleniała wściekłość
Dzięki Adminie i ciekawa jestem co jeszcze wymyślisz
A może uda Ci się ustawić "odpowiednią godzinę"
Jeśli chcę przeczytać treść wiadomości, na monitorze 19 calowym, bez przesuwania tekstu co każdą linijkę, to tej części z nickiem i awatarem już nie zobaczę.
Proszę o dostosowanie forum także do niższych rozdzielczości ekranu, np. 800 na 600.