Pan Konkurs się zalogował i zobaczył że:
1. zgłosiło się tylko 3 konkursowiczów , na przeszło 1000 Forumowiczów, to STRAAASZNIE mało.
2. Nadsyłacie dużo zdjęć....
Żeby wyrównać szanse proponuję max 3 zdjęcia i to związane z tematyką Forum - bo zwycięske zdjęcie ma byc przecież w naszym logo
Prosze osoby które wysłały więcej zdjęć żeby się zdecydowały na 3
Jagna bardzo proszę podaj adres do strony w fotosiku. Potrzebny jest dostęp do pozostałych kodów. Powiększenie w razie czego sobie zrobimy. Tak podane adresy utrudniają wstawienie zdjęcia na forum bo trzeba przez skopiowanie na własny komputer i dopiero ponowne wgrywanie na fotosika by pobrać potem adres URL do pełnej wersji. .
Szanowni Forumowicze,
przypominam, że jutro, 20 lipca, o godzinie 23.59 (no, dorzuce jeszcze minute ) kończy sie termin 'nadsyłania' prac na konkurs Miss Forum.
Może ja podpadnę to pisząc ale na forum bywały jeszcze ładniejsze od tych proponowanych Oczywiście nie mam na myśli swoich Przepraszam ale każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy, co nie? Tylko na mnie nie krzyczcie
Pozdrawiam cieplutko.
A może czegoś nie pojmuję