dobrze ze ja wpisalam conieco w swoj goglowy kalendarz.
Pytanie do Tomka admina ;czy wroci funkcja cytowania czyjejs wypowiedzi.Bylo to naprawde bardzo uzyteczne,teraz cytujac podkreslam ten tekst na kolorowo zeby bylo wiadomo o co chodzi,ale tamto bylo wygodniejsze.
???
u mnie działa bez zarzutu
masz z tym jakiś problem? a może nie do końca się zrozumieliśmy?
w każdym poście masz opcję cytuj - tak jak dawniej, w edycji odpowiedzi również są aktywne opcje "Quote"
???
mi też nie działa "cytowanie selektywne" nie mam takiej opcji wogóle, jest tylko "odpowiedź z cytatem"
też utraciłam adresy kilka mam tylko spisanych na kartce,
mam nadzieje że te "przepadnięte" powrócą
Niestety sporo wodotrysków wróci dopiero po zaimplementowaniu Forum w nowej wersji. Trzeba przecierpieć i cieszyć się z powrotu Forum <hura! hura! hura!>
Też straciłam wszystkie adresy
Chyba nam Admin coś ze skrzynkami na pw robi, bo właśnie w ciągu kilku minut poznikały mi wiadomości, które otrzymałam/wysłałam dzisiaj, a za to pojawiło się kilka z tych wcześniejszych (sprzed miesiąca), wskutek awarii forum skasowanych...
Tomq Adminie
w ZDNYM poscie nie mam opcji "cytuj"
a quote wyglada tak :
Cytat:
cytat poprostu nie "wchodzi" tam gdzie powinien.
Bylo takie cos jak "szybka odpowiedz" i to dzialalo swietnie zeby nie napisac zajebiscie
(tellerka umiera na zawal ) u mnie tego tez nie ma.
ja oczywiscie tak jak wszyscy jestem cala szczesliwa ze Forum jest,ale skoro napisales ze beda jeszcze jakies zmiany,poprawki itd...to ja pisze z prozba o powrot cytowania