Przepraszamy za niedogodności, ale to jest dopiero początek zmian więc nie wszystko działa jak należy. Forum działa na razie bez jakichkolwiek dodatków. Trwają prace wewnątrz systemu by już nie było więcej strajku serwera, a nas nic nie ograniczało w normalnym funkcjonowaniu.
Witam
Tak jak już napisała Zoe - mieliśmy "małą" awarię - po prostu zagotował się serwer na którym stoi forum i automatycznie zostało zablokowane nasze konto.
Musieliśmy zmienić serwer i przenieść się w inne miejsce co biorąc pod uwagę rozmiary naszego forum nie jest prostą sprawą.
Moje PW też zniknęły - będę badał co się stało, mam nadzieję że uda się je przywrócić, o postępach w przywracaniu forum będę pisał ja bądź moderatorki w tym wątku.
Przed nami jeszcze dalsze zmiany, ale o tym na razie sza
Więc a propos zaginionych wiadomości - proszę, by Ci którzy do mnie pisali a nie otrzymali odpowiedzi (bądż obiecanej przesyłki) o napisanie powtórnie i przypomnienie się. Nie miałam jak się z Wami skontaktować.
dobrze ze ja wpisalam conieco w swoj goglowy kalendarz.
Pytanie do Tomka admina ;czy wroci funkcja cytowania czyjejs wypowiedzi.Bylo to naprawde bardzo uzyteczne,teraz cytujac podkreslam ten tekst na kolorowo zeby bylo wiadomo o co chodzi,ale tamto bylo wygodniejsze.
_________________ Nie ten mily kto piekny lecz ten piekny kto mily:)