Forum Ogrodnicze FloraForum.net - Archiwum wiadomości
Rejestracja i pisanie postów - wyłączone Do dyskusji zapraszamy do naszego nowego forum www.floraforum.pl
MILIN???
Autor
Wiadomość
BASIA TEL
Wysłany: 30 Sierpień 2007, 08:55
dzięki ZOE ,nie decyduję się , ,"co się odwlecze ,to nie uciecze"
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Etelia
Wysłany: 4 Październik 2007, 02:12
a moj wreszcie zakwitl, tak ladnie na czerwonopomaranczowo. Na starym miejscu wybijaja wciaz nowe pedy. Mama juz wykopala okolo10 sztuk i rozdala. Mam nadzieje, ze sie przyjma, Pozdrawiam. A ja mam Ursynowa
BASIA TEL
Wysłany: 4 Październik 2007, 16:23
witaj Etelia ,a mój milin szykuje się prawie do jesieni, już wstrzymał wypuszczanie końcówek pnączy
_________________ "Kto czego nie doznał,nie zrozumie "... z Płocka,kłania się Basia
Etelia
Wysłany: 9 Październik 2007, 13:58
no popatrz jakie te roslinki nieprzewidywalne. Moj wlasnie kwitnie, no ale po tylu latach czekania.... powinien
Pozdrawiam
BASIA TEL
Wysłany: 10 Październik 2007, 08:28
hura, jest piękny ,prawda, tylko trochę póżno kwitnie ,na zimę dobrze go okryj
Etelia
Wysłany: 11 Październik 2007, 19:24
rodzice juz go dobrze okryja, ma teraz zaciszniejsze miejsce. Na starym miejscu ciagle wybijaja nowe roslinki:)
Pozdrawiam
Ela G.
Wysłany: 11 Październik 2007, 19:25
Jednak nie zdecydowałam się wysadzic mojej sadzoneczki. Schowałam do piwnicy- wysadzę wiosną.
BASIA TEL
Wysłany: 12 Październik 2007, 14:39
Ela G. napisał/a: Jednak nie zdecydowałam się wysadzic mojej sadzoneczki. Schowałam do piwnicy- wysadzę wiosną.
tak samo bym zrobiła
Inne strony:
statuetki ,
wizytówki
koszulki nocne ,
Kleje do parkietów ,
Zbiorniki ciśnieniowe ,
Kleje do obuwia ,
Kosze sklepowe z drutu
Konstrukcje stalowe nowe ,
Plastikowe formy do betonu ,
Formy do betonu
Enzymy Agroenzym ,