dostałam dzisiaj w prezencie sundaville i mam do Was takie pytanie: Mieszkam na 11 pietrze i balnon mam od południa wieć od godziny 12 jest tam cały czas słońce czy Sundaville może stać w tym słońcu na balkonie? Prosze bardzo o odpowiedź. Pozdrawiam
Po raz któryś kupiłam sundawille- czerwoną a po kilku dniach białą. Trzymam na polu między innymi kwiatami w donicach, na razie mają się dobrze, a czerwona wypuściła pierwszy pąk. Chociaż nie robie sobie wielkich nadziei, że długo będa te rosliny- to jednak marzę o zobaczeniu na nich kwiatów...
To sa już któreś z rzędu sundawille zakupione od jesieni... Jestem upatta, kwiat mi się podoba, ale pomału tracę nadzieję, że go u siebie zaaklimatyzuję.
Odpukać, te ostatnie jak wystawiłam mają sie dobrze- oby tak dalej...
Bardzo wszystkim dziekuje za odpowiedź na moje pytanie. Moje obawy wynikły z tego że mam go na balkonie a mieszkam pod samym niebem i strasznie u mnie słonce grzeje i strasznie wieje. wiec narazie jak wieje i leje to go sciagam z balkonu ale jak jest słonce to stoi na balkonie i narazie ma sie dobrze i pieknie kwitnie. Jweszcze raz dziękuje Wam .
Pozdrawiam