Noe-mi, masz pięknego falenopsisa (Phalaenopsis). O jego pielęgnacji dowiesz się najwięcej z lektury tego wątku http://www.floraforum.net/ftopic372.html Życzę powodzenia w hodowli
jest to mój pierwszy storczyk , a jak sie przesadza i on tylko sie nazywa tak jak napisałas ? nie ma jakies nazwy włąsciwej?:) nie znam sie wcale na tych kwiatkach ale chciałam go miec zawsze , a teraz troche sie boje czy podołam jego wymaganiom ? gdzie sie go trzyma najlepiej? nma parapecie? opisz cos wiecej bo z tego linka to nie dowiedziałam sie zaw iele:(
hlavin dzięki , poszperam sobie na tej stronie. Jak dotąd nie mogłam znależć nigdzie informacji o tym storczu. Dzisiaj mam 2 nowe nabytki: i
Czyż nie cudne? Z Cambrią spotkałam się na żywo po raz pierwszy, no i oczywiście byłam zauroczona. W OBI wystawka duża i przeróżne, nawet takie mniej popularne. Ceny przystępne.