Falek, który jest na Twoim zdjęciu należy do pewnego małżeństwa, które prezentowało niezwykłego kwiata na "Orchidarium", albo w "Świecie orchidei". Powinieneś był zamieścić o tym informację. Falek jest tak niezwykły, że niestety grono osób nie będzie miało wątpliwości, iż nie należy do Ciebie, tylko do wspomnianego małżeństwa. Roślina jest absolutnie nietypowa, i możesz mieć kłopoty sugerując, iż jest Twoją własnością.
_________________ Jestem tylko lisem, podobnym do tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie...
http://picasaweb.google.pl/Szarania/Kotek
Pozdrawiam.
ja chodzę koło swoich i codziennie oglądam z każdej strony czy rośnie czy kwitnie jak wypuszcza pęd kwiatowy to jestem "w siódmym niebie".Teraz wypuszczają mi pędy 6 falków! nie mogę się doczekać na rozkwitnięcie! tylko jak mnie ogarneła chęć fiołków to nie mogę się pomieścic na parapetach ,dzieci mnie już wyganiają z nimi!
Jeszcze nie mam żadnego storczyka ,ale jak patrzę na wasze to płakać mi sie chce z zachwytu, one są takie piękne, doskonałe, pewnie nie długo i ja zostanę posiadaczką jakiegoś storczyka. Co byście proponowali na początek?