Ja jeżdżę na giełdę elektroniczną, a czasami zaglądam do budek z kwiatkami, akurat gdy jest elektronika to nie ma kwiatów. Po kwiatki ruszę dopiero wiosną. Mam głębokie postanowienie wykonania ciekawych kwietników na mojej działce. Jak tylko pojawią sie nasiona w sklepach to zaczynam siew(w domu). Specjalistką od storczyków jest moja córka. Mieszka na stałe w Krakowie, a że teraz ma wolne, bo dzieci maja ferie to ma czas. Kupiła sobie nowego storczyka. Ja storczyki mam tylko te co córce już się znudzą. Zdjęcie słabe bo zrzut ekranowy. Ten post to takie mydło i powidło, ale może mnie admin nie pogoni.
Ja też bywałam raczej na tej giełdzie po elektronike, więc juz wiem dlaczego nie widziałam kwiatów Ja w tym roku pierwszy raz będę miała ogródek..na razie taki trochę dziki ale i tak się cieszę. Wstaw zdjęcia kwietników jak bedziesz miał okazję, chętnie obejrzymy - myslę że nie tylko ja.. A co do storczyków, to ja na razie zaczynam się uczyć jak ich nie powybijać...ale może kiedyś opanuję lepiej sztuke ich pielęgnacji