Wysłany: 21 Październik 2007, 12:51 Co mam na WYMIANĘ
Postanowiłam założyć nowy wątek bo mój stary zniknął. Był co prawda "zawieszony" przeze mnie na czas nieokreślony ale postanowiłam to dziś zmienić, gdy się okazało, że go nie ma Ale sed ad rem!
Mam na zbyciu wiele odnóżek reo/tradescantii i liście fiołków jasno/średniofioletowych, tych odnóżek mam za dużo i chcę się pozbyć bo nie wyrzucę Mogłabym też dać aloesa drzewiastego.
Ja sama "choruję" na: fikusa biało-zielonego zarowno benjamina jak i sprężystego, fiołki( najlepiej śliwkowe albo bordowe),azalie, hibiskusy, fuksje, anturium, tolmieę , kalanchoe i inne(hehe tyle tego jest ,że zapominam), ale ogólnie na te których nie mam . Co kto ma niech pisze
Nie chce kwiatow ogrodowych i kaktusów, ewentualnie moga byc ale o niegroźnych kolcach albo inne sukulenty
AAAA to ja się piszę na te reo dostaniesz biało zielonego beniaminka - obejrzyj go sobie w moim wątku domowym /nie umiem przenosić linków/ Właśnie dwie gałązki się ukorzeniają i trzeba poczekać. Jedna już zaklepana... chyba że chcesz świeżo uciętą?
Fajnie Basiu ze chcesz reo za benjamina:) TYlko mowie od razu ze wysle Ci jak wroce do domu czyli (wracam we wtorek nastepny) wczesniej nie da rady bo nie mam tego kwiata tu a jestem na studiach.
Poprosze ukorzenionego:)
do Hszonszcza
Dla Ciebie 3 reo wysylam jutro( bo tyle chcialas i tyle wzielam z domu)
do WSZYSTKICH chetnych na reo badz inne kwiatki ode mnie
Reo mam sporo i moge wyslac kilku osobom i nawet nieraz po kilka sztuk
Z tym ze NIE WYSLE wczesniej niz w nastepnym tygodniu bo nie mam kwiata ze soba(poza domem jestem)
na razie wiec skladajcie TYLKO zamówienia