Sirga, gdyby Ci jeszcze zostały hoje, szczególnie gracillis, to się uśmiecham . Mam sporo ładnych fiołków i hibiskus - na razie brzoskwiniowy z ciemnobordowym środkiem, a wiosną może da się już coś obciąć z pełnego różowego...
Pozdrowienia!
Niestety hoji już nie tykam ani belli ani gracillis bo już sa na maxa ciachnięte,będe ciachać na wiosne jak coś,wtedy się znowu ogłosze Bona masz zaklepaną sadzoneczkę na bank chyba że zacznie szybciej rosnąć to ci nawet przed świętami wyślę marangai, jeśli będzie możliwa wymiana na wiosne na tego brzoskwiniowego to się pisszę
Dziewczyny a czy któraś z was nie chciałaby przygarnąć mojego kalanchoe? tego wielkiego z pierwszej fotki ?? odkąd wrócił z balkonu (gdzie sporo urósł i nie mieści się na parapeciei jest na podłodze w drugim końcu słabo oświetlonego pokoju) mizernieje w oczach zrzuca liście a nowe pędy rosną takie drobniutkie,to piękna roślina bardzo ładnie i obficie kwitnie na lato,i szkoda by padła,może któraś z was ma miejsce w jasnym pokoju i brakuje tam ładnego drzewka? odbiór osobisty ze względu na gabaryty rośliny ewentualnie moge wysłać na koszt chętnej osóbki
DALEJ POSZUKUJE CHĘTNEJ OSÓBKI NA MOJE DRZEWKO KALANHOE JAK DALEJ W TAKIM TEMPIE BĘDZIE OBLATYWAŁ TO BĘDĘ MÓSIAŁA POCIĄĆ GO NA SADZONKI A CHCE TEGO UNIKNĄĆ.