Wysłany: 2 Wrzesień 2007, 23:05 Dla miłośników kwiatków ogrodowych
No tak mam na wymianę pare sadzoneczek
Margaretty żółtej i białej
Młodej panienki
Szarotki białej i górskiej
Kilka sztuk astrów
Konwalie Alpejską
znajdzie się tez śliczna młoda trawa ozdobra bardzo pieknie wygląda bo układa się w takie kepki... mam jej mnóstwo...
jeden woreczek nasion bratków
no i jeszcze 2 sadzonki pelargonii różowej
hmmm... niewiem co jeszcze bo zapomniałam nazw... mój ogródek a raczej mała działeczka jest opsypany takimi kwiatkami
ooo pamietam mam jeszcze 2 sadzonki na wiosnę szafirków... moje ulubione kwiatkji no i z 5 cebulek tulipanów... różnego rodzaju...
a przyjme coś malutkiego ale nowego żeby ładnie wygladalo w ogródku pozdrawiam
_________________ And if you die i wanna die with you :*:*
zdjęć niestety nie mam Joasiu ale postaram się...poszukać może nawet babcia ma je jeszcze w cieplarni szarotki wysle obydwie a co to wymiany to niewiem coś najlepiej wieloletniego
Ewalukas ok szarotka i jedna i druga są twoje a aksamitki sa śliczne zawsze zazdrościłam gdy ktoś je miał ;p;p
Ursulka mam mam starczy ich
AAA pysiaa "młoda panienka" tak ten kwiat jest tak nazywany od kilku dobrych lat w mojej rodzinie w prawdzie wygląda jak sztuczny ale jest śliczny... kolor biały nie umiem ci go opisać jak zajrze do ogródka zrobie mu zdjęcie
Shera więc wysyłaj adres na PW
Tylko powtarzam, ja mam mix zrobiony z pełnych i małych żółtych, gdzieś w wymianach jest mój wątek dotyczący nasion aksamitek i tam są fotki z netu.
została tylko młoda panienka i trawa ozdobna ... reszty nie mam a jak mam to w małytch ilościach tylko dlatego że zostały brutalnie wydane... także nie jestem tym zadowolona ale spokojnie ci co chcieli to dla nich jeszcze jest ... ale malutko przepraszam najszczerzejjak potrafie naprawde nie miałam pojęcia że to się akurat tak potoczy
Mogę prosić o młodą panienkę i o trawkę. Mam sadzonki trojeści pomarańczowej i coś różowego w dużej ilości, ale nie mam nazwy, bo torebka w ziemi mi zamokła.