Mirosława dzięki za bluszczyk w super stanie.
Sposób uchronienia go przed klęską taki prosty ale nigdy by mi do głowy nie przyszedł.
gratulacje i dzięki!
ja cieszę się bardzo że trafiłm na to forum bo spotkałam tu tyle życzliwych mi osób jak nigdzie dotąd i wszystkim bardzo,bardzo dziękuję-dziś dziękuję :KRYSP 50 ,BABOPIELCE,WIOLEK,EMMIE,INDII,
Dziękuję serdecznie Honoracie za przysłane mi roślinki . A wszystkich forumowiczów proszę o trzymanie kciuków i wysyłanie pozytywnych fluidów, aby szczepki wypuściły korzonki i ślicznie mi rosły
Bardzo dziękuje Haworsji za cudne kloniki,hibiskusa i fiołeczki są przepiękne wszystko idealnie zapakowane.Biorę się za sadzenie tylko najpierw do sklepu po ziemię
Jeszcze raz bardzo ci dziękuję
A ja troszkę nietypowo: dziękuję z całego serca Babopielce za to, że przyśle mi moje marzenie - piękną begonię, której bezskutecznie szukałam od dłuższego czasu.
Jeszcze jej nie mam, ale już bardzo się cieszę. Babopielko - dziękuję
Sirga jak tam roslinki rosna?
od Ciebie mam hoje belle i gracilis?tak mi sie wydaje bo juz belle i carnose wczesniej tez mialam
1 bella puszcza listki nowe!!!!
druga schla to ja do wody i puszcza male korzonki powoli
gracilis bedzie zyc:) ma 1 juz korzonki a drugas sie zastanawia jesli cos sie bedzie dzialo na zle to tez w wode
passiflora zagiela mi sie kawaleczek boczneo pedu obcielam i bedzie nowa!!!!
ale zdobylam roslinek....
szkoda ze tak malo miejsca
_________________ Minister Zdrowia ostrzega forum i kupowanie kwiatow uzaleznia